Surprize de proporții la Festivalul Electric Castle

Miercuri, 17 Iulie 2019
165
Ediția 2019 a festivalului Electric Castle îi așteaptă pe cei peste 150.000 de participanți cu 250 de artiști, dar și cu un patinoar cu gheață artificială, holograme și efecte de laser.

"Dintre toate sporturile posibile, cu siguranță că nimeni nu și-ar fi imaginat că ar putea practica patinajul tocmai la Electric Castle, în mijlocul lunii iulie. Festivalul aduce la Castelul Banffy din Bonțida tehnologia like-ice, un tip de gheață artificială care nu condiționează distracția de temperaturile exterioare, iar participanții vor avea la dispoziție patine speciale pentru acest tip de material, acreditat și pentru folosirea la competițiile internaționale de patinaj sau curling. Patinoarul estival este amplasat în apropiere de Booha Mansion, locul perfect de selfie pe patine cu vedere asupra castelului medieval. De asemenea, lansăm la ediția 2019 și proiectul New Media Castle, cu efecte de laser, holograme și proiecții imersive de video mapping, dar și un concept în premieră, Sensorial Playground, un spațiu de joacă senzorial, care face muzica accesibilă tuturor, prin experiențe interactive mediate de tehnologie. Așteptăm peste 150.000 de persoane la Electric Castle care să se bucure atât de concertele de muzică, dar și de noile surprize pregătite", a declarat, astăzi, directorul de comunicare al Electric Castle, Andi Vanca.

Electric Castle are loc în perioada 17-21 iulie, la Castelul Banffy din Bonțida, iar printre concertanți se numără și trupa americană Limp Bizkit. De asemenea, vor concerta, printre alții, Florence and The Machine, Nils Frahm, Thirty Seconds To Mars, Bring Me The Horizon, dar și Loredana, CTC, Șuie Paparude, Grimus, Moonlight Breakfast, The Mono Jacks.

Pagina a fost generata in 0.3287 secunde