Super-spectacole la restaurant Harlequin Mamaia cu Larry Band și Farfarello

173
Super-spectacole la  restaurant Harlequin Mamaia  cu Larry Band și Farfarello - superconcerte-1407261527.jpg

Articole recomandate

Turiștii aflați pe litoral, dar și constănțenii iubitori de muzică bună sunt sfătuiți să nu-și facă planuri pentru acest sfârșit de săptămână. Timp de trei seri, de joi și până sâmbătă, restaurantul Harlequin Mamaia va deveni scena unor artiști de renume.

Astfel, organizatorii îi așteaptă pe cei interesați joi și vineri seara, 7 și 8 august, la "Greek Party", eveniment care îi va aduce în fața publicului pe membrii trupei Larry Band din Salonic. Aceștia vor susține începând cu ora 22 un recital muzical în cadrul căruia vor cânta live cele mai îndrăgite melodii grecești. Larry Band nu este la prima reprezentație în Constanța, la începutul lunii mai a acestui an formația grecească susținând alte trei concerte la Harlequin Mamaia.

Sâmbătă, 9 august, începând cu ora 21, restaurantul Harlequin organizează o nouă seară de excepție alături de nume mari ale muzicii românești. Turiștii sunt așteptați să petreacă în compania formației FARFARELLO cu Mani Neumann, Uili Brand și Ovidiu Lipan Țăndărică. Biletul de intrare pentru fiecare seară este de 35 lei și poate fi achiziționat de la restaurantul Harlequin între orele 11.00 și 22.00 sau telefonic la numărul de telefon 0766.400.181. Organizatorii solicită totodată participanților să-și ia în primire rezervările cu o oră înainte de începerea spectacolului, pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime.

Ana LUPU

Nicoleta PANDELEA

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6112 secunde