Super-show la Casa de Cultură. Ștefan Bănică, "Picat din Lună"

524
Super-show  la Casa de Cultură. Ștefan Bănică,

Articole de la același autor

Casa de Cultură a Sindicatelor îl are ca invitat joi, 2 noiembrie, începând cu ora 19.30, pe Ștefan Bănică, într-un concert extraordinar, intitulat "Picat din Lună". Acesta va fi susținut în cadrul unui turneu care se va încheia în data de 9 noiembrie, la Chișinău. "Picat din lună" este cel de-al 16-lea album de autor din cariera de peste trei decenii a artistului.

v v v

După Bănică, cei care vor să savureze una dintre cele mai valoroase comedii ale dramaturgiei contemporane românești, "Gaițele", sunt invitați, din nou, la Casa de Cultură. Spectacolul va putea fi vizionat în data de 5 noiembrie, de la ora 19.00. Pe scenă, actorii vor transpune o satiră socială, cum însuși autorul ei, Alexandru Kirițescu, o numea, în care s-a străduit, cu adevăr și mânie, să demaște lumea putredă ce i s-a dezvăluit "în toata hâda ei goliciune".

Din distribuție fac parte Florina Cercel, Carmen Tănase, Virginia Rogin, Carmen Ionescu, Ioana Farcaș, Antonia Ionescu, Ana Maria Carablais, Maria Nicola, Mircea Silaghi, Liviu Cheloiu și Sebastian Bălășoiu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3278 secunde