Succes internațional al elevilor de la "Carmen Sylva"

356
Succes internațional al elevilor de la

Articole de la același autor

Chiar dacă au fost în vacanță, veștile bune nu au încetat să sosească la Liceul Teoretic "Carmen Sylva" din Eforie, ca urmare a participării elevilor săi la două olimpiade internaționale.

Așadar, elevii Andrei Alexandru Mândra (XI A), Ioana Bărbuliceanu (XI A) și Cristiana Săvucă (IX A) vor participa, pe 1 iulie, cu lucrarea "Dispozitive pentru persoanele paralizate", la Olimpiada de proiecte sustenabile de mediu "INESPO", organizată în Olanda. Anul acesta, competiția se va desfășura on-line, primele 10 proiecte fiind invitate în Olanda, în septembrie, pentru premiere. Profesorii coordonatori sunt Florin Șerbu și Laurențiu Bulgaru.

De asemenea, elevii Răzvan Armeanu Badea (XII A), Andreea Ghe-na (XI-A) și Paul Paraschiv (XI-A), coordonați de profesorii Florin Șerbu și Mihaela Poteră, vor participa, în perioada 3-8 mai, la Olimpiada de proiecte de energie, inginerie și mediu "ISWEEEP", care se va desfășura în SUA, Houston, Texas, cu lucrarea "Utilizarea dispozitivelor electronice pentru depistarea obstacolelor de către persoane cu dizabilități de vedere". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3156 secunde