Studenții ovidieni au celebrat doamnele Americii

275
1
Studenții ovidieni au celebrat doamnele Americii - studentiiovidieni-1457452172.jpg

Articole de la același autor

American Corner din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța a organizat activitatea cu tema "International Women’s Day - American President’s Wives".

Cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii, lect. univ. dr. Alina Popescu a vorbit despre primele doamne ale Americii, femeile care au deținut unele dintre cele mai importante roluri în SUA. Începând cu Abigail Adams, Mamie Eisenhower, Eleanor Roosevelt, până la Jacqueline Kennedy, Nancy Reagan și Hillary Clinton, poziția de prima doamnă a evoluat de la una de importanță ceremonială, la una cu o putere politică semnificativă.

În cadrul activității, cei 27 de participanți, studenți ai Facultății de Drept și Științe Administrative, anul I, au aflat informații mai puțin cunoscute legate de viața soțiilor președinților americani, au rezolvat un quiz pe această temă și au vizionat un film documentar. Cele mai bune răspunsuri au fost premiate cu obiecte personalizate cu sigla American Corner. 

Comentează știrea

Lewinski
9 martie 2016
femeile -dar numai americane!

Ce draguuut,Cat interes,pentru doamnele americane?Cata dragoste si prietenie intre femeile americane ssi personalul studios al Universitatii.Nici nu-mi vine sa cred ca poata sa existe in Romanaia asemenea preocupari pentru cunoasterea femeii americane.Si cate sunt?Cred ca ar trebui deschis un curs special.de cunoastere mai atenta numai a ,,femeii americane''.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6808 secunde