Studenţii constănţeni, pregătiţi pentru stagii de practică în companii

556
Studenţii constănţeni, pregătiţi pentru stagii de practică în companii - studenti-1608232194.jpg

Articole de la același autor



Universitatea „Ovidius” din Constanța a organizat, în perioada noiembrie-decembrie 2020, patru evenimente de informare a studenților pentru comunicarea importanței stagiilor de practică, de internship și a activităților de voluntariat pentru creșterea angajabilităţii.
În cadrul acestor evenimente au fost invitați, ca speakeri, reprezentanți ai asociațiilor studențești, reprezentanți ai programului Constanța - Capitala Tineretului din România 2021-2022, reprezentanți ai Biroului pentru Programul Erasmus Plus, studenți care au desfășurat activități de voluntariat, absolvenți ai universității, precum și parteneri de practică ai UOC.


„Participanții la eveniment au abordat aspecte referitoare la activitățile de voluntariat, la procesele de recrutare a voluntarilor, la desfășurarea stagiilor de internship în țară și în străinătate, precum și la modalitățile prin care aceste activități pot fi valorificate la locul de muncă. Evenimentele s-au desfășurat online și au reunit peste 200 de studenți ai universității”, explică directorul de proiect, conf. univ. dr. Andreea Daniela Moraru.
Organizarea acestor manifestări a făcut parte din activitățile desfășurate în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2020-0652, Echitate socială și competitivitate în parteneriat cu mediul socio-economic într-o universitate europeană modernă, finanțat de către Ministerul Educației și Cercetării prin Fondul de Dezvoltare Instituțională.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7326 secunde