Studenţii au acces la literatura ştiinţifică

372
Studenţii  au acces la literatura ştiinţifică - studentiiauaccessursamedium-1603632210.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna viitoare, între 27 şi 29 octombrie va avea loc cea de-a VIII-a ediţie a conferinţei „Acces la literatura ştiinţifică: Romanian International Conference for Education and Research”. În cadrul acestui eveniment, speakeri de top vor aborda teme de actualitate şi interes general precum: transdisciplinaritate în educaţie şi cercetare, importanţa comunităţilor educaţionale, open-science, eşecul în cercetare, motivaţia în educaţie şi cercetare.

Evenimentul este organizat de „Enformation”, în colaborare cu editurile academice şi companiile partenere, cu susţinerea Asociaţiei Universităţilor, Institutelor de Cercetare- Dezvoltare şi Bibliotecilor Centrale Universitare din România, iar anul acesta se va desfăşura exclusiv online.

Potrivit reprezentanţilor Universităţii „Ovidius”, studenţii interesaţi pot participa gratuit la conferinţă, dacă accesează profilul instituţional de pe platforma „Enformation” şi completează formularul de înregistrare.

Prezenţa la eveniment oferă par-ticipanţilor atât posibilitatea de a lua contact cu edituri de renume mondial şi speakeri de talie internaţională. De asemenea, cei interesaţi au posibilitatea de a se familiariza cu tendinţele pe plan internaţional privind documentarea ştiinţifică, soluţiile destinate documentării multidisciplinare şi de a participa la diferite seminarii susţinute de către edituri pe diverse teme de actualitate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0605 secunde