Steven Seagal, "eroul" unei familii nevoiașe din Constanța

514
Steven Seagal,

Articole de la același autor

Aflat la Constanța pentru a filma pelicula "Contract to Kill", actorul Steven Seagal a acordat sprijin unei familii nevo-iașe pentru recon-strucția casei ce a fost arsă într-un incendiu. 


Vizita sa a avut loc ieri, iar acțiunea umanitară s-a bu-curat de susți-nerea magazinului Brick, locul unde s-a și desfășurat întregul eveniment de caritate. 


Totodată, actorul va acorda sprijin și unor copii orfani din oraș. 


Născut pe 10 aprilie 1952, Steven Seagal este unul dintre cei mai renumiți actori, producători și scenariști, având în portofoliul său numeroase filme de acțiune. Seagal nu este un erou doar pe marile ecrane, ci și în viața de zi cu zi. Acesta este un cunoscut militant pentru protecția mediului, activist pentru drepturile animalelor și susținător al independenței Tibetului, implicându-se la nivel global în ajutorarea celor aflați în suferință. 


Eroul de la Hollywood vizitează România de peste 10 ani, filmând zilele acestea cel de-al 5-lea lung-metraj. Mai mult decât atât, de-a lungul vizitelor sale, Seagal s-a implicat în acțiuni filantropice ori de câte ori a avut ocazia. În 2005, acesta a fost implicat în mai multe acțiuni umanitare. Impresionat de drama sinistraților afectați de inundațiile din zona Vrancea, actorul a vizitat satul Milcov și a ajutat familiile sinistrate cu saltele, haine, alimente și bani. 


Tot atunci, actorul a acceptat să ia parte la proiectul "Alege Viața", susținut de către Agenția Națională Antidrog, având o întâlnire cu copii din București, cărora acesta le-a vorbit despre pericolele con-sumului de droguri. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4433 secunde