Stăm bine la capitolul olimpici! Gabriela Bucovală, mesaj de felicitare

2435
14
Stăm bine la capitolul olimpici! Gabriela Bucovală, mesaj de felicitare - fondmandatul-1461693870.jpg

Articole de la același autor

Așa cum anunțam în ediția de ieri, Inspectoratul Școlar Județean Constanța a centralizat rezultatele elevilor care au participat, în perioada 17-25 aprilie, la etapele naționale ale olimpiadelor școlare, palmaresul constănțean atingând 146 de premii, mențiuni și medalii. 


Elevii constănțeni au obținut 88 de premii și mențiuni acordate de către Ministerul Educației Naționale și 58 de medalii (aur, argint, bronz), premii și mențiuni speciale acordate de către societăți științifice, inspectorate școlare, asociații, edituri etc. 


Dintre cei 88 de elevi premiați de minister, 11 au reușit performanța de a obține premiul I, 16 elevi - premiul al II-lea, 15 elevi - premiul al III-lea și 46 de elevi - mențiuni. 


Prof. Claudia Dobrin ar fi fost tare mândră 
Ne-am fi dorit ca spațiul tipografic să ne permită publicarea tuturor numelor de elevi și profesori constănțeni care, la capătul unor zile și nopți de efort intelectual, sunt răsplătiți la nivel național. 


Am reținut, însă, numele celor doi elevi calificați în lotul lărgit pentru Internaționala de chimie, ambii provenind de la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân": Dan Mircea Neagoe (a X-a) și Paul Gerea Haidu (a XI-a).


De asemenea, elevul de-a VIII-a Memiș Edis, de la Liceul Teoretic "Traian", și-a confirmat îndelunga pregătire alături de prof. Alina Dermengiu, calificându-se în lotul lărgit pentru Internaționala de matematică. 


S-au calificat pentru barajul ce precede calificarea în lotul internaționalei de informatică și elevii Dragoș Marin (a IX-a), George Chichirim (a XI-a), ambii de la Colegiul "Mircea", dar și Andreas Casapu (a X-a, la Liceul Internațional). 


Eleva Marina Tona (a XII-a), coordonată de prof. Laurențiu Diamandi, s-a întors de la Olimpiada Națională de limba germană cu premiul II, dar și cu Diplomă specială acordată pentru participarea de patru ori la olimpiada națională. 


Și nu puteau trece neobservate medaliile a doi elevi - Mihnea Ștefan Georgescu (bronz) și Mircea Sîrbu (argint), participanți la Olimpiada Națională de fizică, de a căror pregătire s-a ocupat regretatul dascăl Claudia Dobrin. 


Cu acest prilej, prof. Gabriela-Zoia Bucovală, inspector școlar general, îi felicită pentru performanțele realizate atât pe elevi, cât și pe profesorii coordonatori, dorindu-le mult succes celor care s-au calificat în lotul lărgit al României la olimpiadele internaționale. 


CLICK MAI JOS pentru a vedea lista integrală a rezultatelor obținute de elevii constănțeni.


Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Markk
27 aprilie 2016
Felicitari

Felicitari tuturor, elevi si profesori! Totusi, cum am mai spus intr-un alt comentariu, mai lungut (la "Cine sunt elevii olimpici cu care se mandreste Constanta"), mai erau de asteptat rezultatele de la Olimpiada de Stiintele Pamantului (si nu putine!!!), iar unele date comunicate de ISJ sunt un pic inexacte ("metalul" medaliilor) sau incomplete (lista cu calificatii la lotul largit este mai lunga un pic, daca ne referim la judet). Unii poate mai gresesc, sigur nu intentionat, jurnalistul a devenit un copy/paste?

Nu mai considerati romanii niste prosti
27 aprilie 2016
Pe acesti tineri vrem sa-i vedem la Tv si in ziare

De felicitat ii felicitati dar atat? Acesti tineri olimpici, sclipitori ar trebui sa fie formatori de opinii, modele, lor ar trebui sa le cereti parerea si opiniile in toate problemele importante ale orasului si tarii. Si ar trebui sa-i ascultati si sa-i urmati. Presa si tv.unile au facut din niste pațachine retardate si din unii politicieni incompetenti niste formatori de opinie. Rezultatele se vad. DNA nu mai face fata. Acesti tineri destepti trebuie sa fie ascultati si promovati, sau va e frica de ei ?

Markk
27 aprilie 2016
La TV si-n ziare?!

Mesajul dvs este corect, atunci cand, totusi, acesti tineri sunt intervievati/ascultati/invitati (ffff sau extrem de rar), eventual din ceea ce spun 5-10 elevi in 10-15 minute, se face un material trunchiat de 1-2 minute, in care mai mult vorbeste editorul...A, sau cineva de prin Minister, daca au avut onoarea sa fie de fata...

Răspuns la: Pe acesti tineri vrem sa-i vedem la Tv si in ziare
Adăugat de : Nu mai considerati romanii niste prosti, 27 aprilie 2016
De felicitat ii felicitati dar atat? Acesti tineri olimpici, sclipitori ar trebui sa fie formatori de opinii, modele, lor ar trebui sa le cereti...
Markk
27 aprilie 2016
Omisiune

Si da, s-a omis mentionarea catorva participanti cu doua sau trei medalii/premii obtinute in acelasi timp (adica 2-3 olimpiade), altii (care mai au deja medalii/participari) fiind pe cale de a obtine alte medalii la OISP!

P
27 aprilie 2016
Treziti-va din amortirea spiritului!

Parinti, treziti-va din somnul de moarte !!!! OLIMPIADA=CORUPTIE+POLITICA+FABRICA DE VISE. Prin excesiva mediatizare, vor sa mascheze un sistem profund corupt. Aveti grija de sufletelele copiilor vostri ! Lor nu le pasa ! Personajele din ISJ Constanta sunt numite politic si se acopera precum haita de lupi. Sa plece clica, sa nu mai apuce Pastele ! Ne-am saturat de bisnitari ! Performanta nu trebuie sa aiba legatura cu coruptia ! Copiii acestia chinuiti nu-si merita soarta. Ce viitor li se ofera in tara ?

C.C.-Profesor
27 aprilie 2016
Bravo !

Iantuc! Pai asta-i fiica profesoarei care s-a varat in comisia de corectare la olimpiada de romana desi n-avea voie! Oare la Navodari n-a invatat-o cum se face performanta ? Meditatii, tras de sfori....

Markk
27 aprilie 2016
Obiectivism

Cum adica profesoara ,,s-a varat,,, n-avea voie in comisie, e arondata pentru altcineva? Observam ca fata a obtinut premiu la ONM, nu la OLLR, care-i partea obiectiva cu voia si cu performanta? Un profesor ar trebui sa stie...Iar la Navodari observam totusi rezultate bune, chiar un copil cu 3 medalii... Adevarat, performanta nu trebuie sa aiba legatura cu coruptia, probabil de aceea acesti copii nu vor ramane in tara! Unii copii ,,se chinuie,, in fabrica de vise, speram sa si le implineasca, chiar si unele de ale noastre tarzii...

Răspuns la: Bravo !
Adăugat de : C.C.-Profesor, 27 aprilie 2016
Iantuc! Pai asta-i fiica profesoarei care s-a varat in comisia de corectare la olimpiada de romana desi n-avea voie! Oare la Navodari n-a...
Parinte
27 aprilie 2016
Geniile noastre

Cine are bani oricum pleaca afara. Nu sta la trasul sforilor de la olimpiade. Copiii si profesorii exceptionali se vor remarca oricum pe parcursul vietii, isi cam cunosc valoarea, nu au nevoie sa le fie confirmata de niste bisnitari. Fiecare isi va gasi locul pe care il merita.

ioan
27 aprilie 2016
ura

Felicitari

parinte
27 aprilie 2016
rezultate

Vreau sa ii felicit si pe elevii carora le preda matematica dna Bucovala la liceul Traian pentru rezultatele deosebite de la simularile nationale! Poate dezvoltam putin subiectul.....

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4844 secunde