Stagii de pregătire pentru profesorii debutanţi, la Casa Corpului Didactic

226
Stagii de pregătire pentru profesorii debutanţi, la Casa Corpului Didactic - stagiidepregatire-1635355583.jpg

Articole de la același autor

Casa Corpului Didactic Constanţa a lansat, luna aceasta, oferta de formare continuă pentru educatorii, învăţătorii şi profesorii care doresc să se perfecţioneze.

„Activităţile şi programele de formare se adresează personalului didactic, de conducere, de îndrumare şi control, dar şi personalului didactic auxiliar, fiind proiectate pe baza analizei nevoilor de dezvoltarea profesională şi evoluţie în carieră din învăţământul preuniversitar constănţean şi în acord cu priorităţile strategice ale Ministerului Educaţiei”, explică directorul CCD, prof. Andreea Mihaela Artagea.

Potrivit acesteia, printre activităţile şi programe se regăsesc stagii pentru pregătirea debutanţilor şi a cadrelor didactice cu statut de suplinitor, activităţi de instruire şi ateliere de lucru pentru metodişti şi responsabilii cu formarea continuă din unităţile şcolare, activităţi de formare în vederea dezvoltării competenţelor de evaluare a lucrărilor scrise din cadrul examenelor naţionale.

De asemenea, oferta cuprinde şi cursuri pentru şcoala online, precum „Aplicaţii Google utilizate în educaţie”, „Instrumente digitale de evaluare”, „Utilizare Microsoft 365 în educaţie”, „eduSens – strategii didactice interactive”. „În calitate de facilitator pentru educaţie şi formare, CCD propune cadrelor didactice din sistem, pe lângă programele proprii şi programe de formare acreditate, derulate în parteneriat cu alţi furnizori de formare continuă, precum Google Educator Nivel 1 – Intermediari, Perspective ale didacticii moderne, Predarea interactiv-creativă, arta profesiei didactice, Profesori şi părinte AZI”, mai precizează directorul CCD, prof. Andreea Mihaela Artagea. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4066 secunde