Sportivii români, elogiați de Biblioteca Județeană

563
Sportivii români, elogiați de Biblioteca Județeană - sportivii-1556207221.jpg

Articole de la același autor

Vineri, 26 aprilie, sărbătorim Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale, moment care are scopul de a ne reaminti rolul pe care îl joacă drepturile de proprietate intelectuală (brevete de invenție, mărci comerciale, desene industriale, drepturi de autor) pentru încurajarea inovației și a creativității.

Tematica din anul 2019 este "Reach for Gold", iar inovația, creativitatea și drepturile de proprietate intelectuală sprijină dezvoltarea sportului.

Despre sportivi români sau străini care au câștigat trofee în competițiile sportive se pot obține informații și din publicațiile Bibliotecii Județene "Ioan N. Roman" Constanța. Totodată, Biblioteca județeană vă invită să vă spuneți puctul de vedere referitor la proprietatea intelectuală și impactul acesteia asupra vieții pe pagina de Facebook a bibliotecii (www.bjconstanta.ro).

Reprezentanții instituției de cultură constănțene spun că, în această zi, trebuie să ne amintim de performanța Nadiei Comăneci, din 1976, pentru care tabela de afișare a notelor a arătat un simplu 1,00 și care însemna nota 10, Simona Halep, Ilie Năstase, Gheorghe Hagi sau Ivan Patzaichin, nume de sportivi români care au alergat și au cucerit aurul mondial.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 05 Martie 2018
Stire din Cultură-Educație : Care sunt "Tainele astronomiei"
Pagina a fost generata in 0.5498 secunde