Spectacolul „Române, de ziua ta”, la Teatrul „Oleg Danovski”

416
Spectacolul „Române, de ziua ta”, la Teatrul „Oleg Danovski” - xconcert11-1638191305.jpg
Ediţia cu numărul 47 a Festivalului Internaţional al Muzicii și Dansului se apropie de final. În această săptămână, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” vor avea loc ultimele evenimente artistice din cadrul acestui eveniment cultural. Astfel, miercuri, 1 decembrie, de la ora 18.30, va avea loc spectacolul „Române, de ziua ta”, în cadrul căruia vor evolua următorii artişti: Laura Eftimie, Elena Rotari, Stela Sârbu, Ionela Duma, Silvia Simionescu, Mihaela Ionescu, Lucia Mihalache, Doru Iftene, Răzvan Săraru, Mădălin Băldău, Marius Eftimie, Laurenţiu Severin, Cristian Caragea.

Alături de aceştia se vor afla membrii corului teatrului şi pianiştii Natalia Gribnic, Andrada Ștefan, Silvia Țigmeanu. Apoi, joi, 2 decembrie, de la aceeaşi oră, va avea loc un concert simfonic sub bagheta maestrului dirijor Michel Dumonthay. Elveția. Despre acesta se ştie că a urmat studii muzicale de pian, studii dirijorale de orchestră și cor, dar și studii de virtuozitate interpretativă.

În program, veţi putea audia Simfonia nr. 4 în Si bemol Major, op.60, de Beethoven, Uvertura la opera „Olandezul zburător”, de R. Wagner şi „Romeo și Julieta”, de P.I. Ceaikovski. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8062 secunde