Spectacolul „Alice în ţara oglinzilor”, pe scena Teatrului pentru Copii

381

Articole de la același autor

În prima zi a lunii iulie, joi, de la ora 18.00, sunteţi aşteptaţi să o însoţiţi pe micuţa Alice pe drumul maturizării, un drum plin de peripeţii şi întâmplări mai mult sau mai puţin frumoase. Toate acestea sunt experienţe de neuitat pentru fetiţa ambiţioasă şi curajoasă, care va urca, din nou, pe scena Teatrului pentru Copii şi Tineret „Căluţul de mare”.

Spectacolul „Alice în ţara oglinzilor” este recomandat copiilor cu vârsta de peste zece ani. Acesta este regizat de Ştefan Lupu, scenografia fiind realizată de Anda Pop, iar ilustraţia muzicală de Ştefan Lupu. Distribuţia este alcătuită din: Denisa Iova, Arina Cojocaru, Florina Stănculeţ, Andrei Stroescu, Graţian Prisacariu, Daniela Vlad, Claudia Brădescu, Daniel Minciună, Ion Ciolan, Rovena Paraschivoi, Alexandra Armaşu, Amalia Rusescu. Cu această ocazie, alături de Alice, veţi pătrunde într-o lume distorsionată, cu personaje fantastice şi bizare, precum florile vii din grădină, insectele şi animalele care vorbesc sau haioşii Hopa, Ţopa şi Ouţ Piticuţ.

Alice este o fetiţă blândă, deloc egoistă şi cu multă imaginaţie, iar tabla de şah, cu cele opt câmpuri ale sale, reprezintă modalitatea prin care micuţa curioasă păşeşte spre viitor. La început, nu înţelege regulile jocului şi se comportă ca un pion, dar în ea arde dorinţa de a deveni regină. Conform regizorului Ştefan Lupu, mesajul spectacolului este acela că „viaţa e vis şi visul e viaţă”.  



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2263 secunde