Spectacole pentru copii, în weekend, la Teatrul „Căluţul de Mare”

190

Articole de la același autor

Teatrul pentru copii şi tineret „Căluţul de Mare” ridică iar cortina, weekendul acesta. Stagiunea teatrală 2020 – 2021 se deschide astfel cu două spectacole la care sunt aşteptaţi micuţii, însoţiţi de părinţi sau bunici.

Sâmbătă, de la ora 11.00, se va juca piesa „Pisica doldora de bani şi nepoţii ei orfani”, după S. Marsak. Spectacolul este realizat de MC Ranin și Lică Gherghilescu, pe muzica compusă de Dumitru Lupu. Din distribuție fac parte Rovena Paraschivoi, Daniel Minciună, Clara Ghiuvelechian, Claudia Brădescu, Tiberiu Roșu, Alina Manțu, Ion Ciolan şi Andrei Stroescu.

Duminică, tot de la ora 11.00, copiii sunt invitaţi la spectacolul „Mica sirenă”. Regia și scenariul sunt realizate de Cristian Mitescu, pe scenografia dnei Eugenia Tărășescu-Jianu. Muzica piesei de teatru este semnată de Alexandru Berehoi, iar coregrafia este realizată de Sergiu Ionuț Anghel. În distribuție îi veţi regăsi pe Daniela Vlad, Daniel Minciună, Grațian Prisacariu, Clara Ghiuvelechian, Arina Cojocaru, Tiberiu Roșu

Spectacolele Teatrului „Căluțul de mare”, ce se vor juca pe scena teatrului de păpuși, vor fi susținute, în condiții de maximă siguranță, în conformitate cu noile reglementări privind activitățile educative, culturale și artistice și a măsurilor luate la nivel național pentru asigurarea condițiilor de siguranță sanitară. Începând cu această stagiune, biletele pot fi cumpărate şi online, iar spectatorii au la dispoziţie două pachete. Este vorba despre un pachet pentru două locuri – 17 lei, cu un bilet pentru un copil (5 lei) şi un bilet pentru un adult (12 lei), şi pachete pentru trei locuri, pentru un adult şi doi copii – 22 lei şi pentru doi adulţi şi un copil – 29 lei.

Atenţie, părinţi, la spectacolele din week-end, copiii nu vor mai avea voie în sala de spectacole însoţiţi.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8886 secunde