Spectacole din… Carusel

405
Spectacole din… Carusel - spectacole-1471451550.jpg

Articole de la același autor

Și în acest week-end, seria evenimentelor programate în cadrul Festivalului Verii - Carusel COOLtural, în Piațeta Casino din Mamaia, continuă cu invitații inedite. 


Astăzi, Clubul Amicii din Constanța invită turiștii și constănțenii la spectacolul "Păpuși de poveste", teatru pentru copii cu zâmbete și jocuri. 


Asociația "Farul Ospi-talier" organizează, de la ora 19.30, vernisajul expoziției fotografice intitulată "Momente", semnată de artistul fotograf Alex Mușat. Evenimentul va avea loc la galeria Estiv’Art din Mamaia (în piațeta Cazinoului). Expoziția va putea fi vizitată până duminică, 21 august, programul fiind zilnic, între orele 19-23. 


"Să ne răzbunăm, iubito!" se numește propunerea de vineri, 19 august, în regia Feliciei Dalu, urmată de un concert deose-bit: Alex Florea & Concept Music Trends. 


Sâmbătă, 20 august, este programat un spectacol în regia celebrului Lucian Iancu, intitulat "Mamaia în costum de baie", și care propune o… istorie recuperată prin râs. Urmează un concert incendiar Corneliu Stroe & The Covers Company! 


Duminică, 21 august, reîntoarcerea la copilărie se va întâmpla într-o producție a Club Amicii Constanța, cu titlul "The summer show".


Intrarea este liberă! 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3675 secunde