Spectacol senzational pentru copii la Casa de Cultura

425
1
Spectacol senzational pentru copii la Casa de Cultura - casadecultura021322429456-1357254687.jpg
O experienta teatrala unica în lume, ce asociaza tehnica de marionete la fir cu imaginile tridimensionale va poposi la Casa de Cultura a Sindicatelor din Constanta în luna aprilie. Dupa cum declara Gheorghe Ungureanu, directorul acestei institutii, timp de o saptamâna, copiii vor fi asteptati sa vizioneze un produs nou pe piata mondiala si, implicit, pe cea nationala.

Intitulat "Tovarasul de drum", spectacolul a putut fi realizat datorita unei finantari europene în cadrul Programului cultural 2007-2013. În anul 2012, când înca se afla în probe, spectacolul "Tovarasul de drum" a câstigat premiul de scenografie la Festivalul International Atelier de la Baia Mare.

Realizatorii spectacolului se mândresc cu faptul ca au format prima echipa din lume ce a pus în scena un spectacol multimedia 3D stereoscopic cu imagini care se deruleaza pe un ecran transparent de tip tull în spatele caruia, într-o lumina speciala, evolueaza o poveste cu marionete la fire medii. 

Pretul unui bilet va fi de 15 lei.

Comentează știrea

aUvdxTGQhkPZYVOp
30 iulie 2014
RpYAHyFyFGMWRfv

5H3pSS fhlaojnhtdxh, [url=http://comehhyzpgbm.com/]comehhyzpgbm[/url], [link=http://oxopnqugcukm.com/]oxopnqugcukm[/link], http://cxsybbzlfgdz.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2923 secunde