Spectacol pentru copii. Șoricelul Kiți Kiț și pisicile parșive vă așteaptă la teatru

Joi, 06 Iunie 2019
203
Copiii sunt așteptați astăzi, începând cu ora 10.00, la Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de Mare", la o nouă întâlnire cu "Șoricelul Kiți-Kiț", în regia și scenografia lui Gheorghe Balint. Scenariul îi aparține Monicăi Patriciu, iar muzica, lui Dan Bălan. 
"Șoricelul Kiți-Kiț" este un spectacol cu un scenariu educativ și nostim, în același timp, în care micii spectatori vor descoperi lumea minunată a cărților din biblioteca domnului Bliț, un mare iubitor de animale. 


Din păcate, această lume liniștită se tulbură un pic, când în peisaj își face apariția simpaticul și manieratul șoricel Kiți Kiț. Astfel, biblioteca devine scena unor întâmplări haioase între cele două pisici malițioase ale domnului Bliț și micul șoricel. 


Din fericire, Zâna Șoriceilor este mereu alături de Kiți-Kiț și, în acest fel, cele două pisici năzdrăvane, care stau mereu la pândă, nu reușesc să își ducă niciodată planul la bun sfârșit. La final, totul este bine când se termină cu bine, deoarece pisicile vor renunța la planurile lor contra simpaticului șoricel manierat, iar Bliț este din nou fericit, alături de cărțile sale.

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.193 secunde