"Spărgătorul de nuci" se întâlnește, astăzi, cu cei mici

Vineri, 06 Decembrie 2019
Actorii Teatrului de Copii și Tineret "Căluțul de Mare" vă așteaptă la un spectacol special, astăzi, de la orele 10.00 și 11.30, cu ocazia Sfântului Nicolae: "Spărgătorul de nuci", un spectacol care se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 10 ani. 
Regia și scenariul acestei piese poartă semnătura lui Cristian Mitescu, iar muzica îi aparține lui Viorel Andrinoiu. Din distribuție, fac parte: Rovena Paraschivoi, Daniela Manolache, Daniel Minciună, Lică Gherghilescu și Tiberiu Roșu. 


În lumea poveștilor, totul este posibil și fermecător, chiar și visele cele mai năstrușnice. Actorii ne asigură că "Spărgătorul de nuci" este un spectacol fascinant, cu marionete clasice, în care muzica și jocul de lumini creează o atmosferă de basm. 


Mai mult decât atât, experiența personajelor principale este împărtășită în mod direct cu micii spectatori. Așadar, ei descoperă la sfârșitul piesei că visele sunt cel frumos dar al copilăriei, iar părinții sunt îndrumați, de către povestitor, să nu spulbere magia imaginației și a jocului copiilor. Articole pe aceeasi tema