Șlagăre internaționale în interpretare simfonică într-un concert caritabil grandios

269
Șlagăre internaționale în interpretare simfonică într-un concert caritabil grandios - slagare-1574714923.jpg

Articole de la același autor

Un spectacol memorabil urmează să fie adus publicului constănțean, astăzi, de dirijorul Ionuț Pascu. Concertul este conceput ca punte între generații, promovând corul de copii al Operei Naționale București care va cânta alături de corul și orchestra Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" din Constanța și de cei șase soliști ai serii, sopranele Daniela Vlădescu, Madeleine Pascu, Smaranda Drăghici și Aida Pascu, împreună cu tenorii Răzvan Săraru și Doru Iftene. Maeștri de cor sunt Adrian Stanache și Smaranda Morgovan.


22 de șlagăre internaționale ale programului vor forma un mare imn închinat umanității, vocile de operă și orchestrațiile luxuriante oferind exaltarea și emoțiile benefice necesare sufletelor mereu tinere.


Spectacolul va fi prezentat de actorii Steliana Bălăcianu și Mugur Mihăescu.


"Connecting Opera - A Whole New World" este un concert caritabil în care hituri din repertoriul Queen, The Beatles, ABBA, Michael Jackson, Deep Purple, Led Zeppelin sau Frank Sinatra vor fi reinterpretate în versiune simfonică, începând cu ora 18.30 la Pavilionul Expozițional Constanța. 


Evenimentul este organizat de baritonul și dirijorul Ionuț Pascu, în beneficiul fundației Hope and Homes for Children. Intrarea este liberă dar toți cei care vor să contribuie pentru ajutorarea copiilor instituționalizați sunt invitați să participe cu donații.
Acest eveniment nu ar fi putut avea loc fără suportul și sprijinul sponsorilor printre care și Crucial Systems & Services, dar și a voluntarilor de la Leo Gaudium, Lions Balkanica, Lions Club Constanța și JCI Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1751 secunde