Simulare a Bacalaureatului, la Colegiul Naţional Militar „Alexandru Ioan Cuza”

273
Simulare a Bacalaureatului, la Colegiul Naţional Militar „Alexandru Ioan Cuza” - sesiunedesimulare1-1621444532.jpg

Articole de la același autor

Elevii din clasele a XII-a ale Colegiului Naţional Militar “Alexandru Ioan Cuza” Constanţa continuă pregătirea pentru examenul maturității. Astfel, primele trei zile ale acestei săptămâni au curs sub semnul evaluărilor, a atenției la detalii și a determinării de a obține rezultate cât mai bune la Bacalaureatul de la vară.

Tinerii cadeți, care au încheiat miercuri sesiunea de simulare a examenului de Bacalaureat, organizată de Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza”, au fost testați la disciplinele limba și literatura română și matematică, iar, în funcție de opțiunile fiecăruia, pentru proba la alegere: fizică, biologie sau informatică. Ca și la celelalte simulări, în fiecare zi a evaluării, proba a început la ora 9, elevii având la dispoziție trei ore pentru a rezolva subiectele.

„Prin susținerea acestor simulări, viitorii absolvenți își testează cunoștințele pentru a putea să aprofundeze materia, acolo unde este necesar. Astfel, elevii militari alături de cadrele didactice, în urma analizei rezultatelor obținute, vor putea consolida cunoștințele acolo unde este cazul”, precizează reprezentanţii unităţii de învăţământ. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5151 secunde