Show-uri în proximitate

365
Show-uri în proximitate - parazitii-1326057977.jpg
Vineri, 20 ianuarie, la Balul Fulgilor de Nea al Liceului Teoretic "Traian", care se va petrece în Club Crush, vor susține un show la Constanța Freaka Da Disk, Cheloo și Ombladon, adică rapper-ii de la "Paraziții".

Duminică, 22 ianuarie, începând cu ora 21.30, în Club Phoenix vor sosi trei dintre cei mai buni comedianți din România care au pregătit o seară plină de umor și bună-dispoziție. Teo, Vio și Costel (ex-Deko) vor provoca febra mușchilor… stomacali.

Compact, una dintre cele mai apreciate trupe rock din România revine la Constanța pentru un concert live de excepție în clubul Phoenix. Nu rata ocazia de a-i vedea și asculta pe cei care au reușit să rămână în sufletul fanilor mai bine de 30 de ani.

Vino vineri, 27 ianuarie, începând cu ora 21.30, în club Phoenix pentru a asculta live piese ce au inspirat mai multe generații de fani: "Fata din vis", "Cântec pentru prieteni", "După ani și ani" sau "Mi-e tare dor de tine" sunt doar câteva dintre melodiile celebre ce vor fi cântate în concert. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Decembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Concert extraordinar Vasile Șeicaru
Pagina a fost generata in 0.4911 secunde