Sfârșit de săptămâna la cinema. Ce filme vedem în week-end, la Constanța

329
Sfârșit de săptămâna la cinema. Ce filme vedem în week-end, la Constanța - fotofondsfarsitdesaptamanalacine-1573856129.jpg

Articole de la același autor

Două zile de relaxare și odihnă îi așteaptă pe constănțeni, așa că, dacă nu v-ați făcut încă programul în afara orașului, ar trebui să nu ratați o ieșire la cinematograf.


Centrul Educativ pentru Tineret "Jean Constantin" ne propune un week-end liniștit, într-o ambianță plăcută, cu personajele preferate. "Familia Addams" revine în sala de la "Republica", sâmbătă, de la ora 12.00. Comedia de acțiune spune povestea membrilor familiei Addams, ale căror vieți încep să fie serios afectate odată ce sunt puși față în față cu șireata gazdă a unui reality-show, în vreme ce se pregătesc de o mare reuniune de familie, pentru a sărbători un eveniment major, în stilul caracteristic clanului Addams. Din distribuție fac parte Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Oscar Isaac, Finn Wolfhard, Allison Janney, Aimee Garcia și Nick Kroll. Prețul unui bilet întreg este 18 lei, copiii, elevii și studenții plătesc 4,5 lei pentru un bilet, iar pensionarii nouă lei.


Dacă preferați un spectacol după prânz, de la ora 15.00, puteți viziona pelicula "Norm de la Polul Nord: O aventură urieșească". Pentru acest film, biletul pentru adulți costă 16 lei, pentru copii - patru lei, iar pentru pensionari - opt lei.
Emilia Clarke, din "Game of Thrones", Henry Golding, din "A Simple Favor" și "Crazy Rich Asians", Michelle Yeoh și Emma Thompson sunt protagoniștii comediei romantice "O nouă poveste de Crăciun", care va fi prezentată publicului sâmbătă, de la ora 17.30.


Viața lui Kate este o înșiruire de decizii neinspirate, iar job-ul ei de Elf într-un magazin cu tematică de sezon nu face decât să o întristeze și mai mult. Încercând să uite trecutul, Kate se afundă tot mai mult în depresie. Întâlnirea cu Tom, interpretat de Henry Golding îi redă speranța. Prețul biletelor pentru adulți este 16 lei întreg, în timp ce pentru copii este patru lei, iar pentru pensionari opt lei.


Războaie, cenușărese și mașini puternice
Începând cu ora 20.00, lungmetrajul "Bătălia de la Midway", în regia lui Roland Emmerich este o poveste despre democrație și libertate. Producția grandioasă redă confruntarea epică purtată în aer și pe apă de armata SUA împotriva flotei japoneze, victoria aliaților schimbând cursul istoriei în Pacific în timpul Celui De-al Doilea Război Mondial. În distribuție: Woody Harrelson, Mandy Moore, Patrick Wilson, Luke Evans. Producția va fi prezentată și duminică, 17 noiembrie, de la ora 17.30. Un bilet întreg costă 16 lei, iar biletele pentru copii, elevi și studenți sunt patru lei bucata. De asemenea, pensionarii beneficiază de tariful redus, așa că vor plăti doar opt lei biletul.


Duminică, 17 noiembrie, de la ora 12.00, cei mici, dar și cei mari sunt invitați la filmul de animație "Cenușăreasa și prințul misterios". Biletele costă 18 lei pentru adulți, 4,5 lei pentru copii, elevi și studenți și nouă lei pentru pensionari.


Iar, de la ora 20.00, aveți ocazia să-i vedeți pe Matt Damon și Christian Bale în "Marea provocare: Le Mans ’66". Filmul este bazat pe o poveste adevărată, inspirată din viața lui Carroll Shelby, un designer revoluționar al industriei americane de mașini și a neînfricatului șofer britanic Ken Miles. Ei s-au luptat cu birocrația corporatistă, cu legile fizicii, cât și cu proprii demoni pentru a putea construi o mașină de curse revoluționară pentru compania Ford Motor Company. Astfel, au reușit să detroneze titlul deținut de Enzo Ferrari în cadrul cursei de 24 de ore din Franța din 1966, pe pista Le Mans. Prețul unui bilet întreg este 16 lei, în timp ce copiii, elevii și studenți plătesc patru lei intrarea, iar pensionarii opt lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3983 secunde