Sesiune studențească internațională, la Facultatea de Drept a UOC

264

Articole de la același autor

Facultatea de Drept și Științe Administrative (FDSA) a Universității Ovidius din Constanța (UOC) organizează, online, miercuri şi joi, împreună cu Facultatea de Drept a Universității de Stat din Republica Moldova și cu Facultatea de Drept a Universității Naționale Yuriy Fedrovych din Cernăuți-Ucraina, Sesiunea studențească internațională de comunicări științifice „Dematerializarea dreptului și administrației publice”.

Potrivit prof. univ. dr. habil. Mihaela Rus, prodecan probleme de cercetare, activitatea științifică reprezintă o bună ocazie pentru studenții celor trei facultăți să cerceteze, să identifice și să prezinte care sunt mijloacele informatice ce se pot încadra în sfera activităților juridice sau administrative.

„Studenții vor putea propune o serie de îmbunătățiri a legislației în domeniile noastre de cercetare, în contextul creării unei protecții juridice și administrative adecvate, de care trebuie să beneficieze orice cetățean într-un stat de drept”, a subliniat prof. univ. dr. Mihaela Rus, prodecanul FDSA.

Sesiunea studențească internațională de comunicări științifice face parte din seria de manifestări anuale puse la dispoziția studenților Facultății de Drept și Științe Administrative a UOC. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4581 secunde