Sesiune de comunicări științifice a elevilor militari

763
Sesiune de comunicări științifice a elevilor militari - sesiune-1618752101.jpg

Articole de la același autor

Elevii Şcolii Militare de Maiştri Militari a Forţelor Navale au participat, la finele săptămânii trecute, la cea de-a X-a ediție a Sesiunii de comunicări științifice a elevilor.

În total, la cele cinci secțiuni ale sesiunii de comunicări au fost înscrise 115 lucrări, cu participare din partea următoarelor instituții: Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale, Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene, Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre și Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică.

„Altădată un prilej de socializare și schimb de experiență pentru elevii militari de la diferite categorii de forțe, evenimentul s-a rezumat anul acesta doar la schimburi virtuale de idei. Cu permisiile și învoirile suspendate pe fondul prevenirii infectării cu virusul SARS-CoV-2, elevii militari de la toate cele patru instituții militare de învățământ participante au avut la dispoziție suficient timp pentru a documenta lucrări științifice care mai de care mai solide”, a declarat purtătorul de cuvânt al Şcolii Militare de Maiştri Militari, Cristina Sîmbeteanu.

În contextul restricțiilor impuse de starea de alertă, evenimentul de anul acesta a fost organizat și s-a desfășurat în format hibrid. Elevii militari de la Constanța și-au prezentat lucrările direct în fața comisiilor de evaluare, în timp ce invitații de la școlile militare de maiștri militari și subofițeri de la Boboc, Pitești și Sibiu și-au susținut lucrările înscrise în competiție prin intermediul platformelor de videoteleconferință.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4884 secunde