Seri de teatru la Pontul Euxin

252
Seri de teatru la Pontul Euxin - serisursareperul-1596728680.jpg

Articole de la același autor

Proiectul "Seri de teatru la Pontul Euxin" continuă și în acest an. În cadrul ediției cu numărul 12, finanțată de către Primăria Municipiului Constanța, veți avea ocazia de a petrece seri de neuitat pe malul lacului. Ca și anul trecut, evenimentul se desfășoară în amfiteatrul din parcul Tăbăcărie. Astfel, sâmbătă, 8 august, de la ora 21.00 sunteți invitați să vă bucurați împreună de un concert susținut de Marius Mihalache Band.

Marius Mihalache este considerat, la ora actuală, un artist al țambalului, care a început să cânte de la vârsta de șase ani. Mai târziu, la 17 ani, interpreta pe scena operei "Scala" din Milano arii celebre compuse de Rahmaninov, Chopin, Schuman, Schubert sau Mozart.

Unul dintre cele mai importante momente din cariera sa a fost întâlnirea cu Chick Corea, alături de care a susținut o serie de concerte. Muzicianul care a reușit să confere țambalului valențe, subtilități și rezonanțe incredibile, rivalizând cu sonoritățile specifice muzicii clasice, a înregistrat, în ultimii ani, alături de Gloria Gaynor, Nina Simone și de alți muzicieni, cunoscuți pe plan mondial.

Marius Mihalache Band este format din Marius Mihalache (țambal), Arabela Nicolau (voce), Lorin Mihalache (tobe) Florin Parfene (bas) și Mandela (flaut). Pentru cei interesați, intrarea este liberă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5279 secunde