X
X
Mai multe ştiri online:

Seri de teatru la Pontul Euxin

Ştire online publicată Vineri, 07 August 2020. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Sursa foto: Reperul
Seri de teatru la Pontul Euxin - serisursareperul-1596728680.jpg
Proiectul "Seri de teatru la Pontul Euxin" continuă și în acest an. În cadrul ediției cu numărul 12, finanțată de către Primăria Municipiului Constanța, veți avea ocazia de a petrece seri de neuitat pe malul lacului. Ca și anul trecut, evenimentul se desfășoară în amfiteatrul din parcul Tăbăcărie. Astfel, sâmbătă, 8 august, de la ora 21.00 sunteți invitați să vă bucurați împreună de un concert susținut de Marius Mihalache Band.

Marius Mihalache este considerat, la ora actuală, un artist al țambalului, care a început să cânte de la vârsta de șase ani. Mai târziu, la 17 ani, interpreta pe scena operei "Scala" din Milano arii celebre compuse de Rahmaninov, Chopin, Schuman, Schubert sau Mozart.

Unul dintre cele mai importante momente din cariera sa a fost întâlnirea cu Chick Corea, alături de care a susținut o serie de concerte. Muzicianul care a reușit să confere țambalului valențe, subtilități și rezonanțe incredibile, rivalizând cu sonoritățile specifice muzicii clasice, a înregistrat, în ultimii ani, alături de Gloria Gaynor, Nina Simone și de alți muzicieni, cunoscuți pe plan mondial.

Marius Mihalache Band este format din Marius Mihalache (țambal), Arabela Nicolau (voce), Lorin Mihalache (tobe) Florin Parfene (bas) și Mandela (flaut). Pentru cei interesați, intrarea este liberă.Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.141 secunde