Serată culturală Eminescu 170, la centrul "Jean Constantin"

Marţi, 14 Ianuarie 2020
418
Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada" va găzdui mâine după-amiază, începând cu ora 16.00, o serată culturală dedicată marelui poet Mihai Eminescu.

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Județean "Theodor T. Burada" în parteneriat cu Ateneul "Dobrogeția" și Facultatea de Litere a Universității Ovidius din Constanța, și va va aduce în prim-plan atât activitatea cât și personalitatea complexă a marelui poet, la 170 de ani de la nașterea sa.

Și-au anunțat participarea conf. univ. dr. Aurelia Lăpușan, prof. univ. dr. Octavian Dumitru Unc, prof. univ. dr. Vasile Sârbu. Vor recita și prezenta eseuri actorii Dan Cojocaru și Ana – Maria Ștefan, Alisa Kiviran (Rusia) și Karl Magnus Moshuns (Norvegia) – voluntari în proiectul Cre- acting Yourself, finanțat prin corpul European de Solidaritate – Asociația pentru promovarea educației creativ ecologice și abilităților innovative, precum și elevii Monica Mirea, Sorin Iftimiuc, Daria Elena Zamfir, Cosmin Teodor, Cristian Hercus.

În cadrul acestui eveniment, va fi lansată ediția de colecție a revistei "Datina", dedicată aniversării a 170 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu.Pagina a fost generata in 0.1893 secunde