Seniorii Constanței, la premiera comediei "Șeful"

183
Seniorii Constanței, la premiera comediei

Articole recomandate

Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, le-a oferit seniorilor o seară de neuitat, în compania actorilor Șerban Pavlu și Cristi Iacob, protagoniștii comediei "Șeful", grație invitațiilor gratuite puse la dispoziție de Teatrul Avangardia din București. Premiera spectacolului de succes s-a jucat pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, luni, 14 octombrie, de la ora 19:00.Timp de o oră și jumătate, 80 de vârstnici s-au bucurat de momente pline de umor, presărate cu situații absurde, replici istețe și jocuri de cuvinte. 


Piesa de teatru scrisă de unul dintre cei mai în vogă comedieni și dramaturgi din Spania, Eduardo Aldan a adus în atenția noastră un vis pe care îl avem cu toții: să reușim să scăpam de toate lanțurile din viața noastră până ce ajungem să devenim propriul nostru șef. 


Intriga a fost declanșată de o situația absurdă și amuzantă. În seara de Revelion șeful unei mari companii rămâne blocat în birou cu un angajat pe care tocmai l-a concediat. Pe durata acestei "încarcerări" involuntare, cei doi se văd obligați să conviețuiască, moment care le va schimba viețile pentru totdeauna. 


Prin acest acțiuni municipalitatea vine în sprijinul vârstnicilor, facilitându-le accesul la activități culturale și artistice. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Octombrie 2019
Stire din Eveniment : Noi locuri de parcare în KM 4-5
Pagina a fost generata in 0.5548 secunde