X
X
Mai multe ştiri online:

Seară de folk și rock

Ştire online publicată Sâmbătă, 22 Decembrie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Clubul "Doors" invită constănțenii duminică, 23 decembrie, de la ora 21.30, la un concert de folk și rock. Acesta va avea loc în cadrul unui minunat spectacol de Crăciun, din care nu vor lipsi colindele și melodiile antrenante, pe care le puteți fredona în compania lui Silviu Covaci (voce, chitară), Ionuț Micu (tobe), Virgil Stoica (bass) și Ioana Crudu (vioară).

Despre el, Silviu Covaci spune că s-a simțit atras de muzică încă din copilărie, dar tatăl său i-a cumpărat o chitară abia în clasa a XI-a.

"M-am îndrăgostit imediat de ea. Am început să cânt, iar când părinții au văzut că am ceva talent, mi-am zis că aș putea merge mai departe", a povestit artistul.

După aceea, s-a pregătit mai mult timp cu un profesor, de la care a învățat teoria muzicală, apoi a început să studieze singur. Pe când era încă în liceu i-a venit ideea să înființeze o trupă de muzică rock, dar nu a putut materializa această idee. El a mărturisit că a avut și un model, pe tatăl lui, Adi Covaci, fost angajat al Teatrului "Fantasio" din Constanța. Tânărul spune că părintele său l-a încurajat foarte mult și l-a susținut de-a lungul carierei. Prețul unui bilet este 35 de lei.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31495 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3980 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1484 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1267 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3311 secunde