Se strâng semnături pentru boicotarea probelor scrise de la Bac

4264
26
Se strâng semnături pentru boicotarea probelor scrise de la Bac - sestrangsemnaturi-1466005466.jpg

Articole de la același autor

După ce colegii lor de la Iași au adunat deja semnături pentru a boicota probele scrise ale examenului de Bacalaureat, iată că și la Constanța Sindicatul Liber al Salariaților din Învățământul Preuniversitar a demarat o acțiune similară.

Pe site-ul oficial al acestui sindicat, membrii sunt anunțați că astăzi este data limită de trimitere a tabelelor din care să rezulte opinia în legătură cu neparticiparea sau participarea la aceste examene, astfel încât să se poată lua împreună decizia care se va desprinde din această consultare.

Recenta ordonanță de Guvern privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2016 este considerată "o nouă dovadă a faptului că guvernanții au decis menținerea angajaților sistemului de educație la baza piramidei retribuirii muncii depuse în folosul întregii societăți românești.

Discriminările dintre diverse familii ocupaționale, «corecțiile» care, pe lângă faptul că pentru unii colegi sunt nesem-nificative, dau naștere unor tensiuni între tineri și bătrâni, termenul de aplicare a celei de-a doua tranșe - 1 decembrie 2017 și lipsa oricărei măriri a veniturilor personalului nedidactic sunt tot atâtea cauze pentru care trebuie să reacționăm, arătând astfel Executivului că nu suntem nici pe departe mulțumiți de această manieră de rezolvare a problemelor din sistemul bugetar.

Avem nevoie de o acțiune radicală, solidară, prin care toți angajații sistemului de învățământ preuniversitar românesc să susțină lupta liderilor sindicali pentru aducerea la 1 ianuarie 2017 a celui de-al doilea termen de aplicare a ordonanței și, mai ales, pentru negocierile care vor avea loc pentru elaborarea unei legi a salarizării personalului plătit din fonduri publice. În acest moment, rezultatul acestor demersuri depinde doar de dumneavoastră, cu atât mai mult cu cât neimplicarea în desfășurarea probelor scrise ale examenelor naționale nu poate atrage sancțiuni disciplinare, chiar dacă există un acord inițial în acest sens", se mai arată în postarea semnată de președintele Mitică Iosif.

v v v

Îndrăznesc să pun pariu că nu se va întâmpla nimic! 

Comentează știrea

26 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
bingo
15 iunie 2016
iosif vitezul

mai mitica, ti-a dat voie inspectoratul sa faci asa ceva ? sau ti s-a urat cu binele ? caci pana acum ati fost parte la toate neregulile facute in invatamantul preuniversitar in ultimii ani... ati inchis ochii si v-ati facut pres, slugilor..

cadre didactice
16 iunie 2016
semnaturi

Mda, mai bine ar strange semnaturi sa plece toti directorii incompetenti numiti politic, in frunte cu Staaaaan ! Jos Stan! Afaraaaa!

Cadre didactice la mana lui stan
16 iunie 2016
Jos, stan!

Dati-o afara pe stan! Ce "rezultate" de-ale lui stan nu v-au convins ca trebuie demisa? Ce sustinere si din partea cui mai poate abea acest simbol al incompetentei profesionale, al rautatii si al setei de distrugere? Jos, stan! Jos, stan! Jos, stan! Jos, stan!

Cadre didactice la mana lui stan
16 iunie 2016
Jos, stan!

Isj, stan va gaseste iar de lucru! Lasati-i timp si spatiu de spectacol lui stan! Noi contestatii la sanctiuni sunt pe drum! Avem material berechet! Nu ne lasam de stan! Stan trebuie demisa! Jos, stan!

Incredibil!
16 iunie 2016
Tara lui Papura Voda!

Cap sec asta de stan le da de lucru si celor din sindicat!, ii pune pe drumuri cu bazaconiile ei! Asa ceva? Si totusi e tolerata....Tara lui Papura Voda!

Răspuns la: Jos, stan!
Adăugat de : Cadre didactice la mana lui stan, 16 iunie 2016
Isj, stan va gaseste iar de lucru! Lasati-i timp si spatiu de spectacol lui stan! Noi contestatii la sanctiuni sunt pe drum! Avem material berechet!...
Stan, 28 nu este jucaria ta!
16 iunie 2016
Stan, demisa moral!

Cu ce le scoti ochii la parinti? Stii de ce ne pleaca copiii? Din cauza ta, a managementului tau defectuos, a starii de incordare pe care o mentii in scoala, a dezinteresului tau pentru renumele scolii, a setei tale de ura fata de toti cei care iti ies in cale, a ignorantei tale fata de actul didactic in sine! Stan, lasa-ne! Nu am avut nevoie vreodata de tine! Nu te vrem in scoala! Jos, stan!

Stan e...."sublima"
16 iunie 2016
Uzată moral si psihic

Stan vrea sa ajunga toata lumea ca ea, vrea sa -i innebuneasca pe toti! Luati-o la inspectorat sa vedeti de ce este in stare. Se vede treaba ca n-o cunoasteti prea bine....S-o vedeti in exercitiul functiunii! E sublimă, va scoate la pensie inainte de vreme....HUOOOOOOOOOOO STAN!.

cititor interesat
16 iunie 2016
curtea constitutionala

Curtea Constitutionala a schimbat incadrarea juridica a "actului defectuos", zice ca la managementul defectuos trebuie adaugat "cu incalcarea legii"! Ce zice stan de chestia asta? A incalcat legea, sau nu? Doar o data, sau de nenumarate ori? Din greseala, nestiinta, prostie sau INTENTIONAT? sAtan, ne ocupam de chestiile astea.....marunte.....

Răspuns la: Stan, demisa moral!
Adăugat de : Stan, 28 nu este jucaria ta!, 16 iunie 2016
Cu ce le scoti ochii la parinti? Stii de ce ne pleaca copiii? Din cauza ta, a managementului tau defectuos, a starii de incordare pe care o mentii in...
doamnelor, domnisoarelor si domnilor de la DB!
16 iunie 2016
nu va faceti griji!

Se rezolva lucrurile! Vine acusi salvatorul vostru, intruchipat de doamna inspector general adjunct Codreanu Alina, calare pe un cal alb inaripat, se scoboara din inalturile inspectoratului scolar judetean constanta pe taramul "de vis" al scolii voastre si.....ce credeti ca face? Nimic, absolut nimic! Adica nimic pentru voi, muritori neinsemnati - sclavi pe plantatia lui Stan! Ii da sfaturi si pupici! Voi ce credeati, ca o suie pe cal si zboara cu dansa in alta galaxie? Haideti sa fim seriosi, ce sunteti copii? Cum sa se intample asa ceva in Republica Fagadau fosta Republica Mazare? Bineinteles ca pe doamna Codreanu o insoteste in misiunea de salvare a scolii 28 insusi liderul sindical al SLSIP Constanta, dl Mitica Iosif!

Cum?
16 iunie 2016
Si sindicatul e in hora politica?

Pai daca si sindicatul le tine spatele directorilor numiti de partide ne-am dus pe copcă! E cu Isj-ul, cu ministerul ce asteptari sa avem de la ei ca ne rezolva problemele cu salariile si pensiile, daca nu intervin pe bune in situatia cadrelor didactice umilite si batjocorite de un director,, oricine ar fi el!!!!!!!

Răspuns la: nu va faceti griji!
Adăugat de : doamnelor, domnisoarelor si domnilor de la DB!, 16 iunie 2016
Se rezolva lucrurile! Vine acusi salvatorul vostru, intruchipat de doamna inspector general adjunct Codreanu Alina, calare pe un cal alb inaripat, se...
26 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4039 secunde