Se reiau alegerile pentru funcția de rector al Universității "Ovidius"

320
Se reiau alegerile pentru funcția de rector al Universității

Articole de la același autor

Alegerile pentru funcția de rector a Universității "Ovidius" din Constanța vor avea loc luna aceasta, în data de 24 iunie. La finele săptămânii trecute, Senatul a decis reluarea procesului de alegeri, pentru mandatul 2020-2024, cu candidații deja avizați de Biroul Electoral Central. Astfel, în perioada 19-23 iunie, aceștia își pot prezenta programele manageriale.

Reamintim că cele trei cadre didactice care și-au depus candidatura pentru funcția de rector al Universității "Ovidius" și ale căror dosare au fost validate sunt conf. univ. dr. Dan Iliescu, prof. univ. dr. Octavian Dumitru Unc și prof. univ. dr. Mamut Eden. Alegerile vor avea loc, în contextul în care mandatul actualului rector, prof. univ. dr. Sorin Rugină, a expirat, încă din data de 12 aprilie. În concluzie, candidaților nu le mai rămân decât patru zile, în intervalul menționat, pentru a-și convinge colegii din universitate că sunt cei mai buni.

Cum spuneam, procesul electiv se va desfășura miercuri, 24 iunie, între orele 8.00-20.00. Dacă rectorul nu va putea fi ales după primul tur de scrutin, va mai exista încă un tur, în data de 1 iulie. În zilele stabilite pentru derularea procesului de vot, Consiliul de Administrație și Biroul Electoral Central vor dispune măsurile organizatorice care se impun pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4117 secunde