SE REDESCHID CREȘELE, ÎN CONSTANȚA. Iată ce reguli trebuie să respecte părinții

307
SE REDESCHID CREȘELE, ÎN CONSTANȚA. Iată ce reguli trebuie să respecte părinții - creseredeschidsursaprimariaconst-1593070108.jpg

Articole de la același autor

Luni, 29 iunie, se redeschid creșele aflate în administrarea Direcției Generale de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Constanța.

Pentru ca toată activitatea să se desfășoare în condiții de siguranță, au fost luate toate măsurile de protecție necesare: materiale de igienă și dezinfectanți, lămpi bactericide, spații dedicate pentru respectarea distanțării sociale și a efectuării triajului epidemiologic etc., au anunțat reprezentanții municipalității.

Părinții care vor să își aducă micuții la creșă trebuie să completeze declarația pe proprie răspundere și să o trimită unității frecventate de copil. Adresele de mail le găsiți accesând următorul site: http://www.primaria-constanta.ro/spas/social/crese/prezentare.

Toți părinții copiilor care frecventau creșele de stat au fost contactați de reprezentanții unităților și au primit formularele necesare. Părinții vor mai depune la dosar adeverințe de la locurile de muncă, din care să reiasă că au contracte de muncă active, nu suspendate, iar la revenirea în creșă (dacă cererea a fost aprobată), părinții vor prezenta avizul epidemiologic de intrare în colectivitate eliberat de către medicul de familie.

"Precizăm că numărul de locuri din creșe a fost redus aproape la jumătate pentru respectarea unui spațiu de 4,5 mp pentru fiecare copil", au mai transmis reprezentanții Primăriei Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6999 secunde