Se apropie cea mai grea olimpiadă școlară

244
Se apropie  cea mai grea olimpiadă școlară - seapropieceamaigrea-1430842475.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 16 mai, la Școala Gimna-zială nr. 30 "Gheorghe Țiteica" Constanța, va avea loc Olimpiada de Științe pentru Juniori - etapa județeană, ale cărei subiecte sunt elaborate din fizică, chimie, biologie.

Olimpiada Științe pentru Juniori se adresează elevilor din învățământul obligatoriu, clasele a VII-a, a VIII-a și a IX-a, cu respectarea condiției ca participantul să nu împlinească vârsta de 16 ani până la data de 31 decembrie 2015.

Participarea la această olimpiadă este individuală, după o programă și o bibliografie unice (programa și subiectele de concurs sunt valabile atât pentru elevii din clasa a VII-a, cât și pentru elevii din clasa a VIII-a și a IX-a).

Înscrierea elevilor se va face de către fiecare școală, până în data de 14 mai, ora 12.00. Intrarea elevilor în săli se face până la ora 9.30. Concursul începe la ora 10.00. Timpul destinat elaborării lucrării scrise este de trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor pentru fiecare elev. Elevii vor avea asupra lor documente de identitate și carnetul de elev cu fotografie vizat la zi.

Candidații pot folosi numai calculatoare de buzunar, neprogramabile. Se interzice folosirea altor mijloace de calcul ale oricărui aparat de telefonie mobilă (telefon, IPod etc.), în timpul probei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4124 secunde