Scufița Roșie revine la Teatrul "Căluțul de mare"

368
Scufița Roșie revine la Teatrul

Articole de la același autor

Duminică, 21 aprilie, de la orele 10.00 și 11.30, regizorul Valentin Dobrescu, vă invită la sediul Teatrului de Copii și Tineret "Căluțul de mare", la o nouă "Poveste…cu Scufița Roșie".

Aceasta este o adaptare după una din cele mai populare povești din toate timpurile culeasă de folcloristul francez Charles Perrault și publicată în anul 1867. Acesta creionează, într-o variantă extrem de haioasă și modernă în același timp, povestea clasică a faimoasei fetițe, zglobie și cu scufiță roșie pe cap.

Ce-i drept, aceasta este puțin cam neascultătoare, iar într-o bună zi, mama o trimite "să îi ducă bunicuței care locuia într-o poiană din mijlocul pădurii, un coșuleț în care pusese niște plăcinte și o ulcică de unt". Muzica este coordonată de bagheta compozitorului Macovei Moraru Radu Alin. În spectacolul plin de candoare și umor, adaptat copilașilor cu vârsta de peste trei ani, micuții îi vor putea revedea pe actorii Rovena Paraschivoi, Daniel Minciună, Grațian Prisacariu, Claudia Zaharia, Ion Ciolan. Totul se va desfășura într-un decor minimalist, în care personajele principale sunt păpușile, alături de ciupercuțe care cântă, iepurași vorbitori, copaci care se clatină și vorbesc pe o muzică extrem de antrenantă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1031 secunde