Scriitorul Ovidiu Dunăreanu a zărit… "Lumina îndepărtată a fluviului"

313
Scriitorul Ovidiu Dunăreanu a zărit…

Articole de la același autor

La Cercul Militar Mangalia, Clubul Artelor "Solteris" organizează, duminică 13 martie, ora 15, lansarea cărții "Lumina îndepărtată a fluviului", aparținând reputatului scriitor constănțean Ovidiu Dunăreanu.

Membru al Uniunii Scriitorilor din România Filiala Dobrogea, director al Editurii Ex Ponto, redactor șef al Revistei Ex Ponto, inclus în numeroase dicționare ale literaturii române, în antologii de cultură și artă din țară și străinătate, deținător a numeroase distincții și premii literare ale USR, Ovidiu Dunăreanu a condus și destinele Filialei Dobrogea a USR, făcând parte și din Consiliul Național al USR, fiind inclus în "Istoria Literaturii Române Contemporane" a criticului literar Alex Ștefănescu.

Cartea "Lumina îndepărtată a fluviului" va fi prezentată de criticul literar Angelo Mitchievici, președintele USR Filiala Dobrogea, care de altfel semnează și postfața volumului, dar și de scriitoarea Emilia Dabu, președinta Clubului "Solteris".

Adina Lozinschi va susține un microrecital de pian, iar George Șerban se va alătura cu un recital de muzică la chitară. De la teatrul "Magic", Loredana Ionela Toader, Isabela Vârlan, Antonia Isăilă, Carla Zaharia vor prezenta scurte fragmente din opera autorului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5582 secunde