Școala "Remus Opreanu" pregătește elevi pentru o viață sănătoasă

283
Elevii claselor a VII-a și a VIII-a, de la Școala gimnazială nr. 7 "Remus Opreanu" din Constanța, îndrumați de prof. Aurora Suba, au desfășurat vineri, 28 septembrie, activitatea de educație pentru sănătate dedicată Zilei Mondiale a Contracepției.


Subiect mult prea intim pentru unii părinții, pentru alții de-a dreptul rușinos, conștientizarea tinerilor privind importanța contracepției, dar și promovarea unei lumi în care orice sarcină este dorită, precum și prevenirea infecțiilor cu transmitere sexuală a fost tratat științific de asistent Laura Halmache, la inițiativa Biroului de Programe și Promovare a Sănătății și Educației pentru Sănătate din cadrul Direcției de Sănătate Publică a județului Constanța.
Aceeași instituție gimnazială a organizat în această lună activități sportive (competiții sportive, ștafete, parcursuri aplicative, jocuri de mișcare și de orientare turistică) promovând astfel campania desfășurată la nivel european sub denumirea "Săptămâna Europeană a Mobilității". Scopul activităților desfășurate a fost informarea elevilor și a părinților despre importanța mișcării și a sportului în viața noastră.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 27 Septembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Ei iubesc studiul limbilor străine
Pagina a fost generata in 0.3779 secunde