Școala nr. 12 își promovează oferta educațională

431
Școala nr. 12 își promovează oferta educațională - scoala1-1550872013.jpg

Articole de la același autor

Școala Gimnazială nr. 12 "B. P. Hasdeu" din Constanța a organizat, ieri, Ziua Porților Deschise. Evenimentul s-a adresat tuturor celor interesați să cunoască oferta educațională a instituției de învățământ pentru anul școlar 2019-2020, baza materială a acesteia, precum și capacitățile instructiv-educative. 


Încă de la primele ore ale dimineții, unitatea a fost luată de asalt de zeci de pitici plini de entuziasm, cu părinți, care au vizitat sălile de clasă. 


Potrivit reprezentanților școlii, activitatea a reprezentat o oportunitate pentru părinții ai căror copii urmează să se înscrie în clasa pregătitoare, anul viitor. "Îi așteptăm să ne cunoască, să le oferim răspunsuri la toate întrebările și preocupările legate de oferta noastră educațională. 


Viitorii elevi au putut face turul școlii pentru a înțelege ce înseamnă să fii școlar și să le cunoască pe doamnele învățătoare, iar publicul larg a avut ocazia de a descoperi modul în care efortul comunității se reflectă în creșterea și educarea copiilor noștri", au precizat aceștia.


La rândul său, Alina Nacea, director adjunct a precizat că școala este una dintre cele mai vechi unități de învățământ, fiind înființată în anul 1879. "La noi, cursurile se desfășoară într-un cadru amenajat și dotat corespunzător. Suntem o școală sigură, dispunem de sistem de securitate, pază în timpul cursurilor. În plus, avem o ofertă variată, învățământ tradițional, cursuri în limba minorităților (turcă, rusă), dar și clase cu studiu intensiv a limbii engleză și germană", a declarat ea.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3158 secunde