Şcoala nr. 12 din Constanţa a îmbrăcat haine de sărbătoare

520
Şcoala nr. 12 din Constanţa a îmbrăcat haine de sărbătoare - scoala122-1638967515.jpg
Ziua de 6 decembrie a deschis seria sărbătorilor de iarnă pentru elevii Școlii Gimnaziale nr. 12 „B. P. Hasdeu” din Constanța. Până şi bradul amplasat în grădina școlii a îmbrăcat haine de sărbătoare, fiind împodobit cu decorațiuni personalizate pentru fiecare clasă, dar și podoabe naturale precum felii de portocale, lămâi, grapefruit, mere uscate, bețe de scorțișoară, nuci, castane, conuri de pin, sfoară de cânepă, etc.

Pe înserat, lângă bradul împodobit s-a desfășurat o activitate emoționantă: corul școlii, dirijat de profesorul de muzică Alina Burciu, a susținut un frumos recital de colinde. Apoi, profesorul de religie, Gabriela Hugeanu a explicat semnificația acestei sărbători, dar și care sunt obiceiurile și tradițiile de Sfântul Nicolae.

La rândul lor, elevii clasei a III-a E, îndrumaţi de profesorul de învățământ primar, Mihaela Riciu au colindat și au recitat poezii dedicate sărbătorilor de iarnă. La final, numărând împreună până la 12, elevii, părinții și profesorii au aprins beculețele din brad, iar atmosfera a fost una de poveste. Până la sărbătorile de iarnă, în fiecare seară, lângă bradul împodobit, toți elevii școlii, însoțiți de învățători/diriginți desfășoară activități dedicate sărbătorilor de iarnă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4086 secunde