Școala "Grigore Moisil" din Năvodari, eco-școală pentru a șaptea oară

289
Școala

Articole de la același autor

Școala "Grigore Moisil" din Năvodari a primit, pentru a șaptea oară consecutiv, statutul de eco-școală și simbolul mondial Steagul verde, pentru încă doi ani.

"Confirmarea statutului nostru s-a făcut pe baza chestionarelor și documentelor transmise către Biroul național Eco-Școală pentru evaluare indirectă al Centrului Carpato-Danubian de Geoecologie și, la nivel mondial, către Fundația de Educație pentru Mediul Înconjurător, organizatorii programului", explică prof. Angelica Ion, unul dintre coordonatorii proiectului.

Acțiunile desfășurate în cadrul acestui program, în sfera eco, sunt multiple și variate, menite să-i învețe pe elevi și să le creeze deprinderi de protejare a mediului înconjurător.

"Este meritul nostru, al tuturor. Sunt implicați elevi și diriginți de la clasele V-VIII, dar și de la clasele primare, care au colectat maculatură, pet-uri, doze de aluminiu. Recent, am câștigat pentru aceste acțiuni un premiu de 6.000 de lei, cu care am achiziționat microscoape, truse pentru laboratoarele de fizică și chimie. Suma nu este atât de mare, dar răsplătește un efort susținut din partea noastră", declară și prof. Vasilica Mitu, celălalt coordonator al proiectului. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.421 secunde