Școala Gimnazială nr. 16 din Constanța intră în reabilitare

373
Școala Gimnazială nr. 16 din Constanța intră în reabilitare - oscoala-1583068976.jpg

Articole de la același autor

În sfârșit, Școala Gimnazială nr. 16 din Constanța va fi reabilitată. Unitatea de învățământ va avea cinci săli de clasă noi, o sală multimedia, videoproiectoare și ecrane de proiecție sau tabletă adjuvantă pentru comunicare dedicată persoanelor cu dizabilități. Acestea sunt doar câteva dintre dotările prevăzute în proiectul de modernizare, inițiat de Primăria municipiului Constanța.

Cu această ocazie, primarul Decebal Făgădău a declarat: "Am depus și continuăm să depunem proiecte pentru reabilitarea școlilor. La fel cum ați văzut la Școala nr. 38, schimbăm tot. Școala nr. 16 este o școală care a crescut frumos. Modernizăm tot, la finalul proiectului nu o veți recunoaște".

Făgădău a precizat că proiectul prevede extinderea unui corp cu un nivel superior, crearea a cinci săli de clasă, o sală multimedia, grupuri sanitare, precum și reabilitarea și modernizarea clădirii, prin înlocuirea instalațiilor sanitare, electrice și termice, lucrări de anvelopare, înlocuirea pardoselilor, a tâmplăriei, lucrări de modernizare a grupurilor sanitare. În același timp, vor fi refăcute și trotuarele exterioare, rampa de acces pentru persoanele cu dizabilități și vor fi dotate laboratoarele de chimie și de fizică.

În plus, se completează dotările școlii cu saltele de gimnastică, bănci pentru sala de sport, echipamente fitness pentru persoane cu dizabilități, calculatoare, laptop-uri, imprimante, videoproiectoare și ecrane de proiecție, tabletă adjuvantă pentru comunicare dedicată persoanelor cu dizabilități, bănci școlare individuale, scaune, dulapuri de depozitare, table magnetice și sistem de supraveghere video. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4177 secunde