Școală de vară pe o navă de croazieră

283

Articole recomandate

Începând de ieri și până vineri, 25 mai, Facultatea de Medicină Dentară a Universității "Ovidius" Constanța, împreună cu Asociația Română de Sănătate Publică Orodentară (ARSPOD) organizează al X-lea Congres Internațional de Sănătate Orodentară și Management în Euroregiunea Mării Negre.

Decani și prodecani ai Facultăților de Medicină Dentară din România, cei trei vice-președinți ai Colegiului Medicilor Dentiști, patru membri ai Consiliului European al reprezentanților naționali de Medicină Dentară, profesori din Canada, Anglia, Israel, Finlanda, Republica Moldova au răspuns invitației de a participa la acest important eveni-ment pentru medicina dentară constănțeană. La lucrări este prezent și prof. dr. Kenneth Eaton, pre-ședintele Asociației Europene de Sănătate Publică Orodentară.

La propunerea facultății organi-zatoare, prof. dr. Eeva Widstrom, de la Universitatea din Tromso (Norvegia), va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universității "Ovidius" din Constanța.

În continuarea congresului de la Constanța va avea loc Școala internațională de vară de medicină dentară care se va desfășura în Marea Adriatică, pe o navă de croazieră dotată cu săli de conferință.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : PNL a băgat România în criză
Pagina a fost generata in 0.4389 secunde