Școala cu cel mai bun gimnaziu din județul Constanța

6446
5
Școala cu cel mai bun gimnaziu din județul Constanța - scoalacucelmaibun-1449167422.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, Școala Gimnazială nr. 29 "Mihai Viteazul" Constanța a organizat "Săptămâna porților deschise" pentru viitorii elevi din clasa pregătitoare, din anul școlar 2016-2017.

Evenimentul s-a adresat preșcolarilor de la grădinițele din vecinătate, părinților și bunicilor. Gazde au fost elevii claselor a IV-a și învățătoarele lor prof. înv. primar Georgiana Șchiopan, prof. înv. primar Renata Rădulescu, prof. înv. primar Mariana Negrilă și prof. înv. primar Lucica Asmarandei.

Împreună i-au ajutat pe viitorii preșcolari să descopere, prin cântec, desen și joc, o mică parte din frumoasa lume a școlii.

După cum ne-a informat prof. Mirela Roșioru, consilier de imagine, Școala Gimnazială nr. 29 "Mihai Viteazul" Constanța, situată în cartierul Tomis Nord, are în acest an școlar 950 de elevi înmatriculați care-și desfășoară cursurile în două schimburi: 649 elevi la ciclul primar între orele 8-12 și 301 elevi la ciclul gimnazial între orele 12-18. Mai trebuie remarcat și faptul că media celor 84 de absolvenți ai claselor a VIII-a, la examenul de Evaluare Națională, promoția 2015, a fost de 8.70, fiind școala generală cu cel mai bun gimnaziu din județ. 

Comentează știrea

Catalin
4 decembrie 2015
Zau ?

A inceput Daciada . Planurile cincinale s-au reintrodus , mai ales , in scolile in care , directorii numiti pe pile - cunostinte - relatii , adica prin traficarea influentei de la partid , sau transpartinic , prin mafia din sistem , se fac , ca fac treaba ... Adica , isi impopotoneaza scolile cu fel si fel de materiale ridicole , sau deruleaza activitati absolut inutile , care irosesc atat timpul elevilor , cat si al cadrelor didactice , care primesc , e drept , niste adeverinte care se puncteaza ... De exemplu , la o scoala , in laboratorul informatic , s-au facut repetitii la dansuri populare . Cum-necum , 40 de calculatoare , au fost facute varza , iar de niste ani , elevii n-au mai vazut calculatoarele functionand . E bine ca au dansat ...

din sistem
4 decembrie 2015
imaginea scolii

Noroc cu consilierii de imagine, altfel cum ar mai fi scolile laudate, cunoscute, cautate? Laborator de informatica? La noi la scoala nu mai e de mult! Sau o fi, cine mai stie? Cert e ca nu mai intra niciun elev acolo, iar informatica nu mai apare in oferta educationala a scolii, sau cum ne place sa-i spunem, in CDȘ! Denumirile se schimba non -stop si suna bine, dar situatia ramane aceeasi, in majoritatea scolilor. Ne facem ca facem...si bagam hartiile la dosare, ca sa ce...?

vasile - vasilica
4 decembrie 2015
dar proiectul?

Si....cu energy smart cum a ramas? A castigat cineva? Intrebam asa, de curiozitate!

porti
4 decembrie 2015
deschise

Măi, dar numai porti deschise, peste tot? Inchise pe nicaieri? Si balamalele, sunt unse, bine sudate? Scuze ptr interventia fara nicio legatura cu articolul, dar ma obsedeaza portile! :))

recunoasteti
4 decembrie 2015
scoala cu acest gimnaziu?

Ghici - ghicitoarea mea; la noi la scoala, unde avem si gimnaziu, sunt doar 8 clase! Scoala nu e mica, dar...copiii e putini, foarte putini! Deschideti fratilor portile, ce faceti, le tineti inchise? Si luminile, de ce le tineti stinse, ca ne rostogolim pe scari! Data viitoare venim cu lanterna. Copii, trimiteti-va bunicii sa vada scoala, dar sa viziteze doar parterul, ca restul e...sector interzis, adica intuneric bezna! Economie, ce sa facem?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7456 secunde