Schimbări șoc la vârful Inspectoratului Școlar

3022
7
Schimbări șoc la vârful Inspectoratului Școlar - inspectoratscolargf29-1322755900.jpg
La ceremonialele de ieri, dedicate Zilei Naționale a României, vestea numirii a doi inspectori generali adjuncți la conducerea Inspec-toratului Școlar Județean Constanța a căzut ca un trăsnet.

Dacă despre prof. Nejdet Gevat, inspector resurse umane, se vorbește de multă vreme că ar urma să urce un etaj, revenirea profe-sorului Petrică Miu în staff-ul ISJ Constanța este de-a dreptul șocantă pentru mulți.

Fost inspector școlar general pentru o scurtă, dar furtunoasă perioadă, în anul 2009, împreună cu prof. Liliana Timofte și prof. Adriana Gheorghe în calitate de adjuncți, prof. Miu a mai fost "general" și în perioada 2004-2005. El este cel care a decis rezilierea contractelor de management a 11 inspectori, printre care și prof. Aliss Andreescu, prof. Nejdet Gevat și prof. Petre Purcărea.

Contactat, ieri, pentru a confirma sau infirma vestea, prof. Gevat și-a amintit că, prin 2000, prof. Miu a venit pentru prima dată în Inspectorat și i-a fost coleg la departamentul resurse umane, în vremea când inspector general era prof. Paloma Petrescu. De asemenea, a declarat, pentru "Cuget Liber", că, deocamdată, oficial nu a fost înștiințat de numirea sa ca inspector general adjunct, dar că, în cursul zilei de astăzi, vom avea amănunte. Prof. Gevat ocupă funcția de inspector resurse umane obținută prin concursul susținut, așa încât presupune că, dacă se va adeveri numirea, cel mai probabil va prelua atribuțiunile aceluiași domeniu.

Cu toate că surse de încredere ne-au informat că numirile celor doi inspectori adjuncți au sosit la ISJ Constanța încă de miercuri, 30 no-iembrie, totuși, prof. Aliss An-dreescu, inspector general, nu a confirmat presei această știre.

Reamintim că, până la această oră, în funcția de inspector general adjunct se află prof. Maria Sorescu; ea și-a depus însă demisia din această funcție încă de la sfârșitul lunii octombrie. 

Comentează știrea

Profu' de serviciu!
2 decembrie 2011
...foarte frumos!

...foarte frumos! Daca toata lumea primeste cate ceva de 1 Decembrie, de ce nu ar primi si cei doi cate un ciolan?

io
2 decembrie 2011
cuget

dom`le daca acest articol este real cuget liber este cel mai tare! daca insa se dovedeste o fumigena ieftina s-a dus naibii credibilitatea...

vera
2 decembrie 2011
este real

nu e fumigena, e rasplata tradarii, pentru ca don pedros a devenit nerabdator stiind ca de la usl nu mai prinde nimic...bun dan de la deleni,var-su palaz si vrabie, iar izmana-oprea unpr e modelul tradarii.rasul-rasului

io
2 decembrie 2011
cuget

deci sa inteleg ca e pe bune? chestia cu miu?

Cupidon
2 decembrie 2011
Gigi+Magda=love

Amaratii astia de jiji si marioara s-au făcut de tot turkish delightul. Au arătat trecerea pe care o au la București. Mai exista pdl la Constanța? Eu zic sa se ia de mana si sa se arunce in mare. Nu m-ar mira sa-l schimbe pe Gigi cu nea Petre Stanca! Sa mori de ras.

radu
2 decembrie 2011
rusine!!

Rusine domnului Chiru ca nu a luat masuri si a pus la sefia ISJ numai PESEDISTI!!Uite asa scade credibilitatea dumneavoastra!

Steluta
3 decembrie 2011
in sfarsit o masura luata de ministrul Funeriu

Miscarea este buna. Pentru cine ? pentru toti cei ce asteapta o schimbare, o rasturnare de situatii care nu se mai puteau tolera. Ce va face dnul Miu si dnul Gevat acum, este greu de spus, dar eu sper sa faca putina dreptate, sa aduca in fata valoarea, care de mult s-a dat la o parte . FELICITARI pentru aceasta alegere si sper ca echipa sa demonstreze ca membrii PDL nu sunt cu nimic mai presus de restul, ca nu conteaza culoarea politica, daca vrei sa demonstrezi ca valoarea va face diferenta si ea ne va da o sansa.....

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Noiembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Elevii constănțeni sunt liberi doar joi
Pagina a fost generata in 0.9236 secunde