Schimbări în organigrama Inspectoratului Școlar Constanța. Astăzi e ziua Z!

3038
35

Articole de la același autor

În această perioadă, la Ministerul Educației se apropie de final concursul pentru ocuparea celor 53 de funcții de inspector școlar adjunct și a 13 funcții vacante de director al Casei Corpului Didactic (CCD) pentru județele unde aceste posturi erau vacante.

Astăzi, este rândul celor trei candidate de la Constanța - prof. Alina Diana Codreanu, inspector școlar resurse umane, cu delegare de inspector general adjunct, prof. Camelia Marcu, profesor de științe economice la Colegiul Tehnic "Virgil Madgearu" și prof. Mădălina Ivănescu, actualmente inspector școlar pentru fizică.

La ora actuală, cei doi adjuncți ai inspectorului general Gabriela Bucovală sunt prof. Alina Nițu, inspector școlar pentru informatică, și prof. Codreanu, ambele cu delegare. Cel de-al treilea "adjunct", prof. Sorin Mihai, s-a retras din funcție, alegând cariera politică. De altfel, același drum l-a ales și prof. Marius Petre, care a renunțat la funcția, temporară, de inspector școlar resurse umane, fiind ales primar al comunei Peștera.

Revenind la concursul de astăzi, de la minister, reamintim că atât prof. Codreanu, cât și prof. Marcu sunt familiarizate cu probele la care vor fi supuse, având în antecedent participări la funcția de inspector gene-ral, respectiv general adjunct. Chiar zilele trecute, prof. Marcu declara pentru "Cuget Liber" că de această dată bibliografia i s-a părut mult mai interesantă, fiind actualizată informația solicitată spre studiu.

Menționăm că liderii județeni ale celor două mari confederații sindicale din învățământ, Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație "Spiru Haret", participă în calitate de observatori la concursurile pentru inspectori școlari generali, inspectori școlari generali adjuncți și directori CCD.

Mâine este ultima zi de desfășurare a probelor de concurs, după cum a informat Ministerul Educației, în cazul în care nu se vor ocupa nici de această dată toate posturile urmând să fie numiți cu delegare alți noi profesori.

Comentează știrea

35 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
propunere
8 iunie 2016
Ziua Z

Fara niciun fel de mișto, ne permitem să facem o propunere de bun simt! Sa apară in interviul cu potentialii inspectori adjuncti o intrebare: cum cred dumnealor ca se poate rezolva situatia scolii 28, Dan Barbilian Constanta, mai precis ce parere au despre CAZUL STAN MIHAELA.

Nu vă mai speriati
8 iunie 2016
de nebunia lui Stan!

Bag seamă că Stan asta - cap sec tot mai taie și spânzură în școala 28 ca pe vremea lui barbată-su! Oare chiar nu poate nimeni s-o ia de guler s-o arunce afară din învățământ? Cei care îî execută orbește ordinele aberante chiar nu se gândesc că își pun pielea la saramură pentru o neroadă? Poate când o să-i bage cu totul în rahat își vor da seama și ei că au greșit rău de tot când i-au ascultat poruncile. Chiar atâta frică au de nebunia ei?

Răspuns la: Ziua Z
Adăugat de : propunere, 8 iunie 2016
Fara niciun fel de mișto, ne permitem să facem o propunere de bun simt! Sa apară in interviul cu potentialii inspectori adjuncti o intrebare:...
Se poate
8 iunie 2016
E simplu

Daca nimeni din scoala nu mai executa ordinele lui sAtan, daca toti - la unison - vor refuza sa-i indeplineasca dorintele smintite, ei bine atunci nu va mai avea nicio putere! E singura sansa sa rezistam la sc 28. Altfel....asa ne vom bate capul mereu cu idioata asta de Stan.

cadru didactic sc 28
9 iunie 2016
doamna bucovala, si dvs puteti...

....puteti sa ne ajutati intr-un fel foarte simplu, care nu va stirbeste prestigiul si nici nu va coboara in ochii celor din PSD. Monitorizati non-stop scoala Dan Barbilian, asa cum v-a recomandat Corpul de control! Alte pretentii nu mai avem de la ISJ. Se poate? Nu stim cand va fi urmatorul Consiliu profesoral, ca sefa nu prea are chef sa-l faca, dar daca aflam in timp util ( trebuie sa semnam si noi un convocator ceva, nu?) va anuntam. Nu va multumim, ca n-avem de ce.....ar fi trebuit sa ne sprijiniti, dar intrucat n-ati facut-o, suntem foarte, foarte, foarte dezamagiti.

dezamagiti de inspectorat
9 iunie 2016
fara comentarii....

De ce suntem dezamagiti de inspectorat si de dumneavoastra, doamna Bucovala? Cand oamenii dumneavoastra au anulat ( pe buna dreptate ) sanctiunile date de cretina de stan, trebuia s-o sanctionati si s-o dati jos din functia de director. Dar n-ati facut-o! Alte comentarii sunt inutile...........

Răspuns la: doamna bucovala, si dvs puteti...
Adăugat de : cadru didactic sc 28, 9 iunie 2016
....puteti sa ne ajutati intr-un fel foarte simplu, care nu va stirbeste prestigiul si nici nu va coboara in ochii celor din PSD. Monitorizati...
PROMISIUNE SOLEMNA
9 iunie 2016
PENTRU ISJ- CONSTANTA

Avand in vedere faptul ca "iubita" noastra directoare nu se potoleste pentru ca n-are cum, nu-i sta in caracter, ne vedem nevoiti sa batem drumul la inspectorat, ca sa va semnalam toate abuzurile ( "cu legea in mana si conform metodologiilor", stiti dvs ). De asemenea vom aduce si la cunostinta sindicatului si a ministerului tot ce se intampla in scoala noastra sub conducerea lui STAN, si vom scrie aici si pe unde se poate tot ce face EA .....asa, de amorul artei.....Stim ca nu o s-o luati de pe capul nostru, dar macar sa stiti ce se petrece. E VREO PROBLEMA? Poate intr-o buna zi cineva, din neant, vreun "for responsabil" se va apleca asupra chestiunii in discutie si va face ceea ce trebuia sa se faca demult.

colegul cel bun
9 iunie 2016
marcu si stan

mai colegi.. voi va plangeti de stan? stati sa vedeti de maine cand o sa fie marcu adjunct! stan e parfum pe langa asta!

Ghiocelul....lui stan
9 iunie 2016
Jooos cu stan!

Dar tu, nu?! Lasa, nici tovarasei stan nu ii e prea comod cu noi, ma rog, adica suntem si noi parfum pe langa altii/ altele?! Am dreptate?!

Răspuns la: marcu si stan
Adăugat de : colegul cel bun, 9 iunie 2016
mai colegi.. voi va plangeti de stan? stati sa vedeti de maine cand o sa fie marcu adjunct! stan e parfum pe langa asta!
Jos, stan!
9 iunie 2016
Jegul de om!

Te contrazic. Mai malefica, mai incompetenta, mai razbunatoare, mai rau-intentionata, mai neprofesionista ca stan nu s-a mai nascut alta persoana pana la momentul acesta. Si paradoxul este ca toate aceste "calitati" le are la superlativ. Stan- presul limbii germane, terparea si rusinea invatamantului constantean!

Răspuns la: marcu si stan
Adăugat de : colegul cel bun, 9 iunie 2016
mai colegi.. voi va plangeti de stan? stati sa vedeti de maine cand o sa fie marcu adjunct! stan e parfum pe langa asta!
COLEGA
9 iunie 2016
PPN

Si marcu e PPN? Adica perbersa, perfida, nebuna? Nu cred! N-are cum. Stan bate toate recordurile

Răspuns la: marcu si stan
Adăugat de : colegul cel bun, 9 iunie 2016
mai colegi.. voi va plangeti de stan? stati sa vedeti de maine cand o sa fie marcu adjunct! stan e parfum pe langa asta!
35 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4992 secunde