SCHIMBARE LA ISJ CONSTANȚA! Un nou inspector în echipa lui Petrică Miu

5538
14

Articole de la același autor

Noul inspector școlar pentru educație fizică este prof. Elena Hanu. Aceasta a fost numită în funcție de inspectorul școlar general Petrică Miu, înlocuindu-l astfel pe prof. Dragoș Octavian Ciucan.

Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Andrei
10 octombrie 2017
Ce penibil!

Asta ce a mai facut? Vai de mama noastra, în loc să mergem înainte noi mergem inapoi? Doamna respectiva se evidenția acum ceva timp cu nota 4 la proba practică pt acest post! Sau ma însel? Dar uite nea Petrică este un fel de Andreea Marin și îndeplinește vise! Mai este cineva care visează la un post de inspector?

Bebe
10 octombrie 2017
Vai de noi

Cu bețiva aia?! Vai de noi.

Popescu
10 octombrie 2017
Numai minciuni

Mai, baieti v-ati nascut ieri de nu o cunoasteti ? A mai fost inspector, e profesor titular la Liceul " Mihai Eminescu" cu rezultate remarcabile De unde ati scos-o cu nota 4 si betiva? Duceti-va la o sedinta si vedeti cum prezinta problemele din sport si apoi vorbiti Ce rezultate a avut ciuncan, un modest profesor, care a prins un post caldut ,la Ovidius

Traian
10 octombrie 2017
Ciucan este mult peste familia hanu

Dragos are in telefon peste 400 de mesaje de apreciere si multumire. Miu si hanu+toata organizatia lor de cacat nu valoreaza nimic. Nici acum nici peste 10 ani.

Ardiles
10 octombrie 2017
Ciobanul si betiva

Nu ne prea intereseaza articolele comandate. Cine e asta? Faceti articol in ziar de parca a venit HALEP SAU HAGI!

Dana
10 octombrie 2017
Ciucan no 1

Ciucan este un adevarat coleg si un desavarsit profesionist. Fără istericale si urletele dezaxatelor refuzate.

Profesor
10 octombrie 2017
Numire

Ce atâta tevatură! Miu are dreptul să-și facă echipa. Hanu Elena l-a propus pe Ciucan pentru funcția de inspector. Atunci era bună Hanu! Ciucan a fost cam insipid, incolor și nu a făcut nimic notabil. Doar penibilele și modestele din I.S.J.îl regretă. Are 400 de mesaje pe telefonul mobil și 30 de aprecieri pe Facebook ! Ha,ha, ha

Muiu
10 octombrie 2017
Echipa

Muiu isi face echipa de fufe si betive. Un expirat, comunist care distruge tot ce e bun. Bine ca Hanu vine sa traga sforile pentru clubul Laguna. Choriac alias Lungu mai face niste manareli cu postirile si mai e si pitzi de la proiecte, actrita de filme XXX.

PROFESOR
10 octombrie 2017
FELICITĂRI DOAMNA PROFESOR DOCTOR ELENA HANU !

Mi-aș dori să întâlnesc zilnic oameni precum DOAMNA PROFESOR DOCTOR ELENA HANU,un om corect,cinstit si un bun profesionist și totusi să nu uităm a fost CAMPIOANĂ NATIONALĂ LA NATATIE!FELICITĂRI DOAMNA PROFESOR DOCTOR .ELENA HANU!!!SPORTUL CONSTĂNTEAN ARE NEVOIE DE OAMENI VERTICALI CA DVS. MULT SUCCES!!!

Pentru profesor/lucy
10 octombrie 2017
Esti un trist

Rusinos si deplorabil. La psihiatru ai mai fost? Daca nu ai mai fost, DU-TE!

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4312 secunde