"Șase din 49", se joacă în Club Doors

203

Articole de la același autor

Astă-seară, de la ora 20, constănțenii sunt invitați spectacolul de debut al regizorului Alexandru Maftei, cunoscut pentru producțiile cinematografice "Domnișoara Cristina" și "Bună, ce faci?".


Protagoniștii piesei "Șase din 49", de Spiro Gyorgy, sunt Dana Voicu și Liviu Cheloiu. Ce i se poate întâmpla unui cuplu de oameni simpli, atunci când este pus în fața unui bilet câștigător la loto, care valorează 10 milioane de euro? Cei doi, soț și soție, părinții a doi adolescenți, evoluează de la bucurie frenetică și imaginație bolnavă, până la frică paralizantă sau paranoia avansată. Toate hibele mai vechi sau mai noi ale relației lor ies încet, încet, la iveală, într-o cavalcadă când comică, când tragi-comică ce culminează cu un gest extrem.


"Pentru mine, fiecare proiect este un nou început. Eu încerc să nu mă repet în ceea ce fac. Cu fiecare proiect pe care îl încep, încerc să merg pe un alt drum, să explorez alte zone, să surprind publicul cu altfel de rezolvări, să nu mă blochez într-un stil sau o manieră", a declarat Alexandru Maftei.


Spectacolul "Șase din 49" a fost invitat la Festivalul Național de Teatru 2014.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 22 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Stand-up comedy  cu Teo, la Harlequin
Pagina a fost generata in 0.5979 secunde