Salon virtual al studiilor în Franţa. Zeci de programe pentru tinerii români

167
Salon virtual al studiilor în Franţa. Zeci de programe pentru tinerii români - salonstudiifranta-1614712221.jpg
Elevii şi studenţii constănţeni care doresc să îşi continue şcoala în Franţa au şansa de a participa la un salon virtual, organizat până pe 5 martie de Institutul Francez din România. Aici sunt prezentate programele oferite de mai multe instituţii de învăţământ superior din Franţa, formările universitare francofone din România şi programele de dublă diplomă între România şi Franţa. Atelierele destinate tinerilor vizează diferite domenii, precum ingineria, medicina, ştiinţele politice, dreptul, administrarea afacerilor, turismul, comunicarea, limbile şi artele.

Salonul este destinat nu doar elevilor de liceu, studenţilor şi părinţilor, dar şi profesioniştilor din educaţie interesaţi de studiile în Franţa sau de formările universitare în limba franceză din România.

Printre şcolile invitate se numără Şcoala naţională superioară de chimie din Rennes, CESI école d'ingénieur cu 25 de campusuri în Franța, Vatel Bordeaux - école de tourisme et hôtellerie, EDHEC Business School, situată la Lille, Nisa, Paris, dar și la Londra și în Singapore, Colegiul juridic franco-român de studii europene, care oferă o diplomă dublă între Facultatea de Drept a Universității din București și Universitatea Paris 1 Panthéon Sorbonne, Facultatea de Economie a Universității de Vest din Timișoara, Academia de Studii Economice din Bucureşti, care oferă programe de licență și de masterat în franceză, și multe altele.

Participarea la webinarii și ateliere este gratuită. Programul detaliat este disponibil pe pagina evenimentului Salon Virtuel Des Études En France (https://www.facebook.com/events/133054888686842) şi pe pagina de facebook Campus France Roumanie https://www.facebook.com/CampusFranceRo. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3617 secunde