"Să depășim tensiunile artificial create"

608
2
L-am citat pe prof. univ. dr. Dănuț Tiberius Epure, unul dintre cei patru candidați la funcția de rector al Universității "Ovidius" care a remis redacției un comunicat ce cuprinde mesajul său cu câteva ore înainte de închiderea campaniei electorale: "În primul rând, vreau să le mulțumesc cadrelor didactice pentru consecvența și sprijinul acordat, pentru că au acceptat dialogul și pentru că au ales să se implice în viitorul universității noastre. Am reușit să identificăm principalele neajunsuri, iar în cadrul întâlnirilor pe care le-am avut cu profesorii celor 16 facultăți din cadrul Universității, am conceput, împreună, direcțiile prioritare.

De asemenea, țin să le mulțumesc celor care, prin acțiunile lor, au răspuns afirmativ apelului pe care l-am lansat întregii comunități academice ovidiene, confirmându-mi astfel convingerea că putem găsi în fiecare dintre noi resursele pentru ca imaginea universității noastre să nu fie în niciun fel afectată de campania electorală.

Este momentul să depășim tensiunile artificial create asupra modalității de validare a noului Senat, cu atât mai mult cu cât MECTS arată, printr-o notă oficială, semnată de ministrul Cătălin Ovidiu Baba, faptul că Senatul Universitar este legal constituit". 

Comentează știrea

cristi m(vaslui)
23 februarie 2012
epure e un geniu

tinerii din vaslui sunt alaturi de cea mai importanta personalitate a uoc-lui, viitorul laureat al premiului nobel pt economie, dl. epure!!!!!

people
23 februarie 2012
epure RECTOR

Toate respectele pentru dan epure. Merita sa fie rector , omu este cel mai capabil

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Februarie 2012
Stire din Cultură-Educație : Inaugurări la Universitatea "Ovidius"
Pagina a fost generata in 0.2774 secunde