„Rigoletto”, pe scena Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski”

473
„Rigoletto”, pe scena Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski” - rigoletto-1633105131.jpg

Articole de la același autor

Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski” îi aşteaptă pe constănţeni la o seară excepţională în compania muzicii de calitate. Duminică, 3 octombrie, de la ora 19.00, la Sala Teatrului, va fi prezentat spectacolul „Rigoletto”, în regia artistică a lui Emil Strungaru şi scenografia lui Grigore Gorduz.

Solişti sunt Vasile Chişiu şi Veronica Anuşca, din Bucureşti, Doru Iftene, Lucia Mihalache, Constantin Acsinte, Gabriela Dobre, Laurenţiu Severin, Marius Eftimie, Andrei Baican, Iulian Bratu, Ionela Duma, Silvia Simionescu, Octavian Minea. Conducerea muzicală aparţine lui Sarah Bisley Schneider, din Noua Zeelandă. Maestrul de cor este Adrian Stanache.

Sarah Bisley Scheider a câştigat în anul 2017 premiul de excelenţă „Pro Cultura Hungarica” şi este directorul muzical şi artistic al orchestrei Aoorangi Symphony din Auckland, Noua Zeelandă.

Conform reglementărilor legale, desfăşurarea spectacolelor este permisă cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a sălii şi cu purtarea măştii de protecţie. Accesul se face doar pe bază de certificat verde, persoanelor care sunt vaccinate împotriva COVID-19, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore, dar şi persoanelor care au avut COVID-19 în ultimele şase luni. Certificatul verde va fi însoțit de un act de identitate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3769 secunde