Video REVOLTĂTOR! Elev notat cu "SUFICIENT", pentru că a scris ... corect

1675
REVOLTĂTOR! Elev notat cu

Articole recomandate

Ionel Tarnoveski, autorul unui blog de rețete culinare, a povestit, pe Facebook, cum fiul său a primit la școală calificativul "suficient" în mod gratuit, deși scrisese corect. Învățătorul s-a legat de o propoziție în care apărea cuvântul "patinoar" și o despărțire în silabe a cuvântului "derdeluș", deși elevul nu greșise cu nimic. 


"Iași, 2019 - Colegiul Mihai Eminescu

David a ajuns acasă și s-a dus direct la dex-ul cel mare și greu (nu ăla on-line), pe care-l răsfoim de multe ori, la partidele de Scrabble - m-a întrebat: Tati, eu unde am greșit, nu înțeleg?

Ce să-i răspund, domnule învățător, de la clasa a II-a B ?

Am încercat totuși să-mi lămuresc copilul, că trăim într-o țară în care ne dorim și luptăm zi de zi, "să apună pe vecie acest sUare întunecos cu tot cu patinUarele ce ne scufundă, încet încet, într-un neant"...", a scris Ionel Tarnovski.

Părinții elevului David au mers să discute cu învățătorul, dar acesta nu și-a recunoscut nicidecum vina și i-a rugat să nu mai fie insistenți.

"Am fost astăzi "în vizită" la domnul învățător. I-am expus problema, iar dânsul m-a invitat ironic să consult dicționarul. Să râd sau să plâng? Mă așteptam la o așa replică din partea dumnealui, așa că i-am arătat și fotografii din dicționar. Moment în care a început să se fâstâcească. Nu mi-a dat o explicație. Fie era momentul în care avea o revelație, fie mă credea pe mine "o cauză pierdută", a povestit Tarnovski.


sursa articol: www.gandul.info




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6388 secunde