Rectorul Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, vizită de lucru la Universitatea din Muntenegru

400

Articole de la același autor

O delegație a Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” condusă de rectorul instituției, cdor. conf. univ. dr. Alecu Toma, s-a aflat, săptămâna trecută, într-o vizită de documentare și informare la Universitatea din Muntenegru, Facultatea de Studii Maritime din Kotor.

În cadrul vizitei de lucru au fost abordate atât perspectivele lărgirii cooperării bilaterale, cât și aspecte tehnice privind implementarea programului Erasmus+ între cele două universități, acțiunea cheie 107, privind mobilitățile cu țările partenere UE. Cu acest prilej, delegația ANMB a vizitat și spațiile de învățământ și facilitățile de instruire, fiind identificate în cadrul întâlnirii cu reprezentanții managementului instituțional noi căi de cooperare la nivel bilateral.

Începând cu anul universitar 2019, la inițiativa ANMB, între cele două universități au fost implementate mobilități de cadre și studenți incoming și outgoing cu caracter regulat, întâlnirea de lucru de acum reiterând imperativul revitalizării cooperării inter-academice în noul an universitar, în mod adaptat la noul context pandemic. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5695 secunde